Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd perfecte wenkbrauwen
  Rate this post

  Zitten jouw nauwkeurig aangebrachte wenkbrauwen na een regenbui of na het sporten meestal ergens op je wangen? Dan kan dat een bron van frustratie zijn. Je staat niet voor niets iedere ochtend voor de spiegel met je wenkbrauwpotlood.

  Met permanente make-up hoef je je nooit meer druk te maken over je wenkbrauwen. Het blijft namelijk zitten waar het zit, en is ook ideaal als je moeite hebt met opmaken of allergisch bent voor make-up. Bovendien ziet permanente make-up er natuurlijk uit en kan het in iedere gewenste kleur en vorm gezet worden. Ook als je kale plekjes in je wenkbrauwen hebt of juist ongelijke wenkbrauwen, is permanente make-up een geschikte oplossing.

  3 verschillende technieken voor  permanente wenkbrauwen:
  Techniek 1: Hairstroke
  Met een pigmenteerpen en een steriele naaldmodule worden heel fijne streepjes in de huid ‘gekrast’.  Deze streepjes hebben de vorm en kleur van de echte wenkbrauwhaartjes en worden gezet met de groeirichting mee. Het resultaat is heel natuurlijk.

  Techniek 2: Ombre
  Bij deze techniek wordt gespeeld met licht en donker en de opbouw van schaduw en haartjes. Er zijn meerdere mogelijkheden, zoals een zachte, poederige aanzet die mooi overloopt in een krachtige, vollere ‘buik’ en staart van de wenkbrauw. Of een mooie volle onderlijn die uitloopt naar een poederachtige schaduw aan de bovenkant. Het resultaat is opvallend en trendy.

  Techniek 3: Shadow
  Een techniek met een ‘poederige’ wenkbrauw als resultaat, vergelijkbaar met het effect van wenkbrauwpotlood of -poeder. De Shadowtechniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroketechniek.

  Volledig naar jouw wens
  Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd eerst een intakegesprek plaats. Je wensen worden besproken en je kunt zelf de gewenste vorm en kleur aangeven. Vervolgens worden de wenkbrauwen getekend in de vorm die voldoet aan de wens of de vorm van je gezicht. Als het voorbeeld helemaal naar jouw wens is, worden de wenkbrauwen in twee of drie behandelingen gepigmenteerd, waarbij de vorm en de kleur opgebouwd worden. Na de eerste behandeling kom je dus nog één of twee keer terug. Na verloop van tijd vervaagt de permanente make-up geleidelijk en dan kun je dit weer netjes laten bijwerken. Zo kun  je gemakkelijk weer 1 tot 1,5 jaar vooruit met je  mooie wenkbrauwen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply