Rate this post
 • Altijd plezier van mooi, lang haar
  Rate this post

  Jennifer Hoeve is specialist in haarwerken, pruiken, weaves en extensions. Zij kan iedereen helpen die om medische of cosmetische redenen een haarwerk, haarverlenging of meer volume in het haar wil hebben.

  Het hebben van een goed en mooi kapsel is heel belangrijk: het kenmerkt je gezicht en vormt een onderdeel van je hele uitstraling. Jennifer biedt alles op haargebied en is in de afgelopen jaren vaak naar het buitenland gereisd in haar zoektocht naar de beste producten. Ze heeft op basis van haar uitgebreide kennis zelf een eigen harenlijn opgezet. Haar QuiQweave, HairPiece en pruiken zijn gemaakt van echt haar en van topkwaliteit.
  Jennifer heeft een contract met alle zorgverzekeraars en regelt het declareren van de kosten voor de klant.

  Abonnementen
  Primeur: Jennifer Hoeve heeft vanaf deze maand een abonnementssysteem voor weaves en haarwerken. Zodat het voor bijna iedereen haalbaar is om altijd mooi, lang haar te hebben. Al vanaf €150 per maand heb je dag in dag uit plezier van een prachtige HairPiece of een QuiQweave-haarverlenging. En het mooie is: je hoeft er niet per se voor naar de hoofdlocatie in Oostzaan, want voor deze service kun je ook terecht bij een van Jennifers partnersalons. Aan het eind van dit jaar zullen dat er al 15 zijn door heel Nederland.

  Fast&Fabulous clip-in weave
  In februari dit jaar presenteerde Jennifer Hoeve al lijnen van hairextensions die ze ontwikkelde voor Christina Curry en Bobbi Eden en nu komt daar een derde bekende Nederlander bij! Yvonne Coldewijer en Jennifer bedachten de Fast&Fabulous clip-in weave: een weave die je snel kunt bevestigen, waardoor je haar er supersnel fantastisch uitziet! Deze zijn al vanaf €100 te verkrijgen via shop.jenniferhoeve.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply