Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Altijd een sprekend gezicht
  4/4 - (1 stemmen)

  Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon.

  Met behulp van een dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de eerste huidlaag gebracht. Die blijft een aantal jaren zitten en vervaagt heel langzaam. Wanneer je het mooi wilt houden, wordt geadviseerd om de 1 à 2 jaar een opfrisbeurt te doen. Permanente make-up (of beter gezegd ‘duurzame make-up’) is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd en fris uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit.

  Mogelijkheden
  Bij Gerke’s Beauty Bar zijn er op het gebied van permanente make-up meerdere mogelijkheden. Voor de wenkbrauwen kun je kiezen voor de schaduwtechniek, microblading ­(hairstroke met een blade), de hairstroketechniek en ‘­fashion powder brows’. Een eyeliner kan heel natuurlijk gezet worden, maar kan ook wat dikker gezet worden. Voor de lippen kun je de contouren laten doen, maar ‘full lips’ zijn ook een mogelijkheid.

  Voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor ­iedereen die:
  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen ­wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet of de sauna bezoekt
  – geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

  Aanpak
  Bij de intake worden je wensen besproken, en worden de vorm en de kleur bepaald. Ook wordt de permanente make-up voorgetekend, zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat. Ga je akkoord, dan wordt er gepigmenteerd. Voor het pigmenteren van de wenkbrauwen wordt de hairstroketechniek gebruikt. Hierbij worden je eigen ­wenkbrauwen geperfectioneerd door het plaatsen van flinterdunne ­’haartjes’ met een heel dun naaldje of met een blade. Na een aantal weken ga je weer terug naar de salon voor een nabehandeling, waarbij ook eventueel een correctie kan plaatsvinden.

  Voor meer informatie kun je altijd langsgaan voor een gratis intake. Alles wordt dan uitgelegd en je kunt je vragen stellen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply