Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd verzekerd van mooi haar
  Rate this post

  Wij weten dat de ziekte kanker zeer ingrijpend is in iemands leven en dat de verschillende behandelingen ook uiterlijke veranderingen tot gevolg hebben. Een van die veranderingen kan haaruitval zijn. Haarverlies door chemo gaat veel verder dan enkel het verliezen van je haar: je hele uiterlijk verandert en alles wat hiermee te maken heeft. Hier hebben we aandacht voor, naast de uiterlijke oplossingen, zoals een haarwerk.

  De stap naar een haarwerk of andere alternatieve hoofd­bedekking is groot; dat beseffen wij als geen ander. Maar wanneer de noodzaak er is, kunnen wij je vertellen dat het heel prettig is om een haarwerk te dragen dat helemaal bij je past en dat niet zichtbaar is voor de omgeving. Daarin willen wij je graag adviseren en ondersteunen.

  Thuis of op locatie
  Je wordt thuis, in het ziekenhuis of op onze spreekuur­locatie meerdere malen bezocht voor het aanmeten van een mooi haarwerk. Daar kun je in alle rust exemplaren uit een ruim assortiment haarwerken van kunstvezel of echt haar passen en krijg je advies over hoofdhuidverzorging tijdens chemo of bestraling. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie mutsjes en sjaals.

  Over LiVage Haarwerken
  LiVage Haarwerken Den Haag wordt geleid door Els ­Harland. Na een jarenlange kapperservaring, waarvan ook 15 jaar met een eigen kapsalon, is Els zich gaan specialiseren in het leveren van kwaliteitshaarwerken aan vrouwen, mannen en kinderen die hun haar verliezen door chemo, alopecia of bijvoorbeeld ouderdom of stress. LiVage is een franchise-organisatie en heeft meerdere vestigingen verspreid over Nederland en België.

  Vergoeding zorgverzekeraar
  Wanneer je een verwijzing hebt van je arts, heb je recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering voor een haarwerk. Ben je aanvullend verzekerd, dan heb je ­mogelijk recht op nog meer vergoeding voor je haarwerk, en in sommige gevallen worden ook de alternatieve hoofdbedekkingen, zoals mutsjes en sjaals, vergoed. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar of met ons.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply