Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd verzekerd van een mooi haarwerk!
  Rate this post

  LiVage Haarwerken Rotterdam is gespecialiseerd in haarwerken, haarstukken en alternatieve hoofdbedekkingen voor vrouwen, mannen en kinderen die hun haar verliezen door chemo, alopecia of bijvoorbeeld ouderdom en stress.

  LiVage Haarwerken Rotterdam wordt gerund door Hilde Kloosterman. Door haar eigen ervaring met het dragen van haarwerken (Hilde heeft de haarziekte alopecia, sinds 5 jaar, en heeft hierdoor al haar haar verloren) en haar kappersachtergrond is zij van grote waarde voor veel mensen met haarproblemen. Inmiddels is zij heel open over het feit dat zij geen haar heeft en is er een proces van berusting ontstaan. Andere vrouwen iets van haar proces op een prettige manier meegeven: dat maakt haar vak waardevol. Ook diverse collega’s zijn ervaringsdeskundig (of geweest) in het dragen van haarwerken. Dit maakt dat we écht begrijpen wat de impact is van haarverlies. Niet alleen je veranderende uiterlijk, maar ook het omgaan met allerlei praktische en heel intieme veranderingen, zoals sporten of slapen. Haarverlies door chemo of bijvoorbeeld alopecia gaat veel verder dan enkel het verliezen van je haar: je hele uiterlijk verandert. Hier hebben we aandacht voor, naast de uiterlijke oplossingen, zoals een haarwerk. De stap naar een haarwerk of een haarstuk is groot; dat beseffen wij als geen ander. Maar wanneer de noodzaak er is, kunnen wij je vertellen dat het heel prettig is om een haarwerk te dragen dat helemaal bij je past en dat niet zichtbaar is voor de omgeving. Daarin willen wij je graag adviseren en ondersteunen.

  Thuis of in onze salon
  Je wordt thuis, in het ziekenhuis of onze salon meerdere malen bezocht voor het aanmeten van een mooi haarwerk. Daar kun je in alle rust exemplaren uit een ruim assortiment haar­werken van kunstvezel of echt haar passen en krijg je advies over hoofdhuidverzorging. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie mutsjes en sjaals.

  Als service krijg je bij aankoop van een haarwerk na 4 maanden dragen een gratis check-up. En bij chemo sluiten we het traject af aan het einde van de kuur, door kosteloos je nieuwe, eigen haar weer te modelleren en te knippen. Zo ben je gedurende de hele draagperiode altijd verzekerd van mooi haar!

  Vergoeding zorgverzekeraar
  Wanneer je een verwijzing hebt van je arts, heb je recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering voor een haarwerk. Ben je aanvullend verzekerd, dan heb je mogelijk recht op nog meer vergoeding voor je haarwerk, en in sommige gevallen worden ook de alternatieve hoofdbedekkingen, zoals mutsjes en sjaals, vergoed. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar of met ons.

  Over LiVage Haarwerken
  LiVage Haarwerken heeft 11 spreekuurlocaties door heel ­Nederland, is SEMH-gecertificeerd en heeft contracten met alle zorgverzekeraars. LiVage Haarwerken Rotterdam is partner van AAFJE en Laurens Thuiszorg. Kijk voor meer ­informatie op www.livagehaarwerken.nl/rotterdam.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply