Rate this post
 • Altijd verzekerd van mooi haar
  Rate this post

  LiVage Haarwerken Rotterdam is gespecialiseerd in haarwerken pruiken en alternatieve hoofdbedekkingen voor vrouwen, mannen en kinderen die hun haar verliezen door chemo, bestraling of bijvoorbeeld medicijngebruik.

  LiVage Haarwerken Rotterdam wordt geleid door Hilde Kloosterman. Door haar eigen ervaring met het dragen van haarwerken (Hilde heeft de haarziekte alopecia, sinds 5 jaar, en heeft hierdoor al haar haar verloren) en haar kappersachtergrond is zij van grote waarde voor veel mensen met haarproblemen. Inmiddels is zij heel open over het feit dat zij geen haar heeft en is er een proces van berusting ontstaan. Andere vrouwen iets van haar proces op een prettige manier meegeven: dat maakt haar vak waardevol. Ook diverse collega’s zijn ervaringsdeskundig (of geweest) in het dragen van haarwerken. Dit maakt dat we echt begrijpen wat de impact is van haarverlies. Niet alleen je veranderende uiterlijk, maar ook het omgaan met allerlei praktische en heel intieme veranderingen, zoals sporten of slapen. Haarverlies door chemo gaat veel verder dan enkel het verliezen van je haar: je hele uiterlijk verandert en alles wat hiermee te maken heeft. Hier hebben we aandacht voor, naast de uiterlijke oplossingen, zoals een haarwerk. De stap naar een haarwerk of andere alternatieve hoofdbedekking is groot; dat beseffen wij als geen ander. Maar wanneer de noodzaak er is, kunnen wij je vertellen dat het heel prettig is om een haarwerk te dragen dat helemaal bij je past en dat niet zichtbaar is voor de omgeving. Daarin willen wij je graag adviseren en ondersteunen.

  Thuis of in onze salon
  Je wordt thuis, in het ziekenhuis of onze salon meerdere malen bezocht voor het aanmeten van een mooi haarwerk. Daar kun je in alle rust exemplaren uit een ruim assortiment haarwerken van kunstvezel of echt haar passen en krijg je advies over hoofdhuidverzorging tijdens chemo of bestraling. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie mutsjes en sjaals. Wie toch liever op locatie behandeld wil worden, kan terecht bij het Ikazia Ziekenhuis, waar wekelijks een spreekuur is.

  Als service krijg je bij aankoop van een haarwerk na 4 maanden dragen een gratis check-up. Ten slotte sluiten we het traject af aan het einde van de chemo of bestraling, door kosteloos je nieuwe, eigen haar weer te modelleren en te knippen. Zo ben je gedurende de hele draagperiode altijd verzekerd van mooi haar!

  Vergoeding zorgverzekeraar
  Wanneer je een verwijzing hebt van je arts, heb je recht heeft op een vergoeding vanuit de basisverzekering voor een haarwerk. Ben je aanvullend verzekerd, dan heb je mogelijk recht op nog meer vergoeding voor je haarwerk, en in sommige gevallen worden ook de alter­natieve hoofd­bedekkingen, zoals mutsjes en sjaals, vergoed. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar of met ons.

  Over LiVage Haarwerken
  LiVage Haarwerken is gespecialiseerd in tijdelijk haarverlies door chemo, bestraling of medicijngebruik en heeft 11 spreekuurlocaties door heel Nederland. LiVage Haarwerken is SEMH-gecertificeerd en heeft contracten met alle zorgverzekeraars. LiVage Haarwerken Rotterdam is partner van AAFJE en Laurens thuiszorg. Kijk voor meer informatie op www.livagehaarwerken.nl/rotterdam

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply