Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd verzorgd de deur uit
  Rate this post

  Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Of heb je minder haargroei op je wenkbrauwen door bijvoorbeeld je leeftijd, ziekte en/of te veel epileren? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben.

  Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft een aantal jaren zitten en vervaagt heel langzaam, waarna je weer naar de salon kunt teruggaan voor een opfrisbeurt.

  Voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor ­iedereen die:
  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen ­wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt of brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet of de sauna bezoekt
  – geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

  Met permanente make-up zie je er altijd verzorgd uit, en dat is ook heel handig tijdens de komende feestdagen!

  Acne
  Naast de juiste voeding, voldoende vocht, lichaams­beweging en ontspanning is het erg belangrijk om genoeg aandacht aan de huid te besteden. Onze huid is met anderhalf vierkante meter het grootste orgaan van ons lichaam!
  De belangrijkste functie van onze huid is het beschermen tegen invloeden van buitenaf. Onze talgklieren zitten verspreid over de gehele huid, behalve op de handpalmen en voetzolen. Aangezien de afscheiding uit deze klieren dik en vettig is, vormt deze een beschermlaag op de huid en het haar tegen uitdroging en irritatie. Verstopping van de talgklieren kan puistjes en andere huidaandoeningen veroorzaken. Genetische factoren, hormonale factoren, stress en omgeving, en afsluitende cosmetica kunnen acne veroorzaken. Acne is een vervelend en veel voorkomend huidprobleem; niet alleen bij jongeren, maar steeds vaker bij volwassenen.

  Behandelmogelijkheden
  Naast het dagelijks goed verzorgen van de huid, met de juiste op jouw huid afgestemde verzorgingsproducten, zijn er diverse behandelmogelijkheden, waarbij de huid zichtbaar verbeterd kan worden. Bij La Luna gebruiken we een huidanalysecomputer om je huidtype mee vast te stellen. ­Daardoor werken we met op jouw huid afgestemde verzorgingsproducten die zeer hoogwaardige werkstoffen bevatten.
  Bij La Luna kennen we verzorgende acnebehandelingen en littekenreducerende behandelingen, waarvoor we over een ANBOS-specialisatie beschikken.
  Een van onze succesvolle acnebehandelingen om ­littekens te verminderen, is manuele microderma­brasie. ­Hierbij wordt met microfijne kristallen de bovenste huidlaag verwijderd. Huidcellen worden vernieuwd en littekens verminderd, met als resultaat een verfijnde huidstructuur en een sterke huid.

  Voor de behandelingen is een vergoeding mogelijk door de zorgverzekeraar. Beautysalon La Luna is ANBOS-­kernlid met extra specialisaties.

  Over Beautysalon La Luna
  Beautysalon La Luna staat voor persoonlijke aandacht en kwaliteit, en probeert aan alle wensen van de klant te voldoen. Bij La Luna kun je terecht voor het verzorgen, verbeteren en onderhouden van je huid, en daarnaast hebben we een uitgebreid pakket aan bijvoorbeeld massages en total relax concepten. We zijn Ariane Inden depositair en voeren ook het merk Etre Belle. Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes en acties? Kijk dan op de website onder ‘Nieuwsbrief’, en like onze Facebookpagina.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply