Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd verzorgd met permanente make-up
  Rate this post

  Mooie wenkbrauwen doen wonderen voor jouw uitstraling. Helaas heeft niet iedereen van nature mooie, goedgevormde wenkbrauwen. Door ziekte, overmatig epileren of wanneer je weinig wenkbrauwen van nature hebt, biedt permanente make-up de uitkomst. Wil je vollere maar toch natuurlijk uitziende wenkbrauwen? Met permanente make-up kunnen wij jouw wenkbrauwen verfraaien op een mooie en natuurlijke manier, zodat je een krachtige uitstraling in jouw gezicht krijgt.

  Er was een tijd dat permanente make-up niet zo populair was. Na verloop van tijd verkleurden de wenkbrauwen vaak in een rode of blauwe kleur. In de loop der jaren zijn de technieken verfijnd en zijn er hoogwaardige pigmenten en correctie kleuren ontwikkeld, waardoor verkleuringen (mits de juiste pigmenten gebruikt worden) niet meer voorkomen.

  De pigmenten die tegenwoordig gebruikt worden, zijn ­beter van kwaliteit, zodat de wenkbrauwen niet meer rood of blauw verkleuren en ook worden ze minder diep in de huid gebracht. Hierdoor worden de pigmenten na verloop van tijd afgevoerd uit de huid, zodat je het eigenlijk hebt over ‘semi-permanente make-up’.

  Nieuwe technieken
  Vroeger waren de technieken op het gebied van permanente make-up zeer beperkt, maar tegenwoordig zijn er diverse technieken en kleuren mogelijk, waardoor de wenkbrauwen en eyeliner gepersonaliseerd worden. De hairstroke-techniek is een methode waarbij er flinterdunne ‘haartjes’ in de huid worden gepigmenteerd voor een mooie, verfijnde en natuurlijke look. Bij de shadow-techniek worden de wenkbrauwen geheel poederig gepigmenteerd. Dit geeft een compact en zacht resultaat. Voor de eyeliner zijn er diverse technieken mogelijk, zoals infralash, infrashadow, eyeliner, wings en meer. Met permanente make-up ben je dag en nacht voorzien van een verzorgd uiterlijk!

  Esther Bosch (eigenaresse van Salon Amarins) is vakkundig geschoold in permanente make-up behandelingen voor de wenkbrauwen en eyeliner aan de gerenommeerde Academie voor Permanente Make-up van Irma Hulscher. Salon Amarins is aangesloten bij de NSGP. Dit staat voor Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente Make-up Specialisten. De NSGP is opgericht om de consument te helpen bij het vinden van een gediplomeerde specialist van permanente make-up (PMU). Om lid te worden dient een examen op Masterniveau te worden afgelegd. Hiermee kun je je ervan verzekeren dat de kennis en de uitvoering van permanente make-up specialisten met dit diploma van hoogstaand niveau is.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply