Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • An after summer peeling for a fantastic skin feeling!
  Rate this post

  Een mooie huid: wie wil dat nou niet? Jammer genoeg is een mooie huid niet vanzelfsprekend. Genetische aanleg, vermoeidheid, zonbeschadiging of hormonen kunnen zorgen voor een ongezonde probleemhuid.

  In de afgelopen jaren kregen steeds meer mensen te maken met een probleemhuid. Om dit goed te behandelen, is het belangrijk dat je je door een huidspecialist laat adviseren. Body Essentials is bekend om haar moderne huidclassificatieconcept. Met de professionele producten en behandelingen krijg je weer een gezonde en stralende huid.

  Over Body Essentials
  Een goede opleiding, jarenlange werkervaring en een hoog kwaliteitsniveau zijn de sleutelwoorden voor het succes van Body Essentials. Eigenaresse Conny Leeuwenhage is gespecialiseerd in huidverbetering en het optimaal vormgeven van het gezicht door middel van permanente make-up. Al 30 jaar streeft zij naar perfectie en werkt elke dag met passie en plezier. Al deze inspanningen hebben ervoor gezorgd dat Body Essentials in de top 15 staat van de beste schoonheidsinstituten in Nederland.

  Schoon en fris gevoel
  De herfst is een prachtige tijd om te starten met het peelen van je huid. Na de zomer is de huid mooi bruin geworden, maar vertoont die ook vaak pigmentvlekken, pukkels of rimpeltjes. Om je huid weer te laten stralen, geeft een peeling je weer een heerlijk schoon en fris gevoel! Alle producten die je na de peeling voor je huid gebruikt, doen ook nog eens beter hun werk. Een peeling zorgt voor een nieuwe celdeling en stimulatie van alle huidfuncties.
  Verschillende soorten peelingen, zoals de AHA, Glycol, Salicyl en TCA , verwijderen de bovenste huidlaag op een milde manier. Ze bestaan uit verschillende ingrediënten en zuren, waardoor elke peeling een specifieke huidprobleem aanpakt.

  Het mooiste resultaat
  Wil jij jouw huid weer laten stralen? Wil jij minder rimpels, geen grove poriën of een doffe huid? Body Essentials bekijkt je huid en bepaalt welke peeling er wordt ingezet om het mooiste resultaat te behalen. Body Essentials geeft je graag vrijblijvend advies. Je kunt ook direct een introductiebehandeling boeken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply