Rate this post
 • ForYou metamorfose Angela
  Rate this post

  Angela is 27 jaar en woont in Leeuwarden. Hoe was je dag?
  Angela: ‘Het was heel geslaagd! Ik had een oproep op Facebook gezien en me opgegeven, en drie dagen later bleek dat ik gewonnen had. Het kwam ook op een mooi moment, want ik begin met een nieuwe baan en daarnaast ben ik behoorlijk afgeslankt, maar ik draag nog steeds veel donkere kleren. Een andere look kwam dus goed van pas. Voor de metamorfose heb ik alleen maar lichte kleren gekregen. Daar ben ik ook super mee geholpen, bijvoorbeeld omdat ze gelijk de juiste maat pakten. En ik had altijd heel lang haar, en dat is nu behoorlijk korter. Ik had van te voren gezegd: ‘Maak er maar wat moois van’, en dat hebben ze ook gedaan. Ik ben een hele ochtend in de watten gelegd en de tijd vloog voorbij, want het was erg gezellig. Op Facebook heb ik een foto gezet van na de metamorfose, en daar heb ik tientallen leuke reacties op gehad. Dat is toch ook leuk… Ik ben er heel blij mee!’

  Haar
  Angela had erg lang haar met een slag erin. We hebben daarom gekozen voor een vlot boblijnmodel met een mooie, diepe koperkleur bij de aanzet met blonde highlights en een lichtkoper kleur van onze special-effects-kleuren. Met de ISO-tang hebben we een krul gecreëerd om een natuurlijke coupe te maken. Voor de versteviging heb ik onze IVY FOAM gebruikt. De mousse beschermt tegen de hitte van de krultang en heeft een antistatische werking. Daarnaast geeft die het haar een mooie, subtiele glans. Als afwerkproduct heb ik een fijn serum gebruikt om nog wat meer glans toe te voegen, en onze IVY Hairspray voor de finishing touch (zie www.ivyhaircare.nl).’

  Kleding
  Ymkje van Ticha Exclusive: ‘Angela was gewend om zich altijd iets te donker te kleden. Wij hebben gezien dat ook lichte teinten haar fantastisch staan. Ze heeft een lichtgrijze broek met doorboven een leuk printshirtje in de hoofdkleur wit. Daarover heeft ze een zacht roze colbertje in joggingstof. Omdat Angel gek op sjaaltjes is, hebben we voor een lichtgrijs glittersjaaltje gekozen. Ze moest even wennen, maar wat is ze er blij mee!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply