4/4 - (12 stemmen)
 • ‘Annelies komt direct tot de kern van mijn probleem’
  4/4 - (12 stemmen)

  Mijn probleem is dat ik hooggevoelig en spiritueel begaafd ben, met gevolg dat ik continu zit te zweven, en dat brengt klachten en ongemak met zich mee. Toen ik mij realiseerde dat ik een chronisch gebrek aan aarding en gronding heb, heb ik gekozen voor Annelies, omdat zij gediplomeerd reader en healer is, afgestudeerd aan het CLI in Utrecht. Hierdoor weet ik dat zij de kennis en kwaliteit heeft om mij te bieden wat ik nodig heb.

  Tijdens de sessies leert Annelies mij hoe te aarden, gronden en aura neer te zetten en chakra’s te schonen. Elke sessie weer word ik geconfronteerd met een nog diepere laag van mijn ‘ui’. Patronen, angsten en blokkades komen rauw en ongefilterd naar de oppervlakte, en het vergt moed om dit avontuur te durven aangaan. Oude pijn, conditioneringen, patronen, ­programma’s, karma en trauma’s mogen tijdens de sessies met Annelies naar boven komen, waardoor heling eindelijk mogelijk wordt gemaakt. Annelies weet met haar gaves, kennis en kwaliteiten direct tot de kern te komen en mij liefdevol datgene te geven waar ik op dat moment behoefte aan heb. Soms remt ze me af omdat ik te snel wil gaan uit vlucht­gedrag, en soms pusht ze mij liefdevol om net dat stapje extra te zetten. Ik krijg elke sessie aanvullende extra’s in vorm van een luisterend oor, een reading, een healing of therapeutische helende gesprekken.

  Bij Annelies krijg je voor een schappelijk tarief maatwerk personal coachingsessies van een kwaliteit die zijn weerga niet kent. Toen ik dit traject begon, had ik uiteraard verwachtingen, maar wat Annelies biedt, overstijgt mijn stoutste dromen.

  – een cliënte

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Jan-Willem op juli 3, 2017, 1:57 pm

  Een mooi en helder artikel

  Beantwoorden →