Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Anti-aging met water en lucht
  Rate this post

  Wil je er jonger uitzien zonder dat er in je huid gespoten wordt? Het kan! ­Aquabrasie is een nieuwe, voor de huid zeer intensieve behandeling met water en lucht.

  Aquabrasie is eigenlijk meerdere ­behandelingen in één:
  – Lymfedrainage. De lymfedrainage zorgt ervoor dat opgehoopte afvalstoffen in de huid versneld naar de lymfeknopen worden vervoerd om op die manier snel door het lichaam te kunnen worden afgebroken en afgevoerd. Hierdoor zal ook de bloedcirculatie ­geactiveerd worden.
  – Zuurstofbehandeling. Door de kracht van het water en de lucht worden de cellen in de huid als het ware iets van elkaar geduwd, waardoor er veel zuurstof tussen de cellen kan komen. Hierdoor zal de huid er verfrist en vitaal uit gaan zien.
  – Peeling. Door de peeling worden dode ­huidcellen en andere ballaststoffen van de huid verwijderd, zodat de huid weer zacht aanvoelt. Hierbij wordt ook de doorbloeding enorm gestimuleerd.
  – Mesotherapie. Hierbij worden op jouw huid afgestemde vitaminen door de kracht van de lucht diep in de huid gebracht. Deze vitaminen gaan op celniveau aan het werk in de huid, en hierdoor ontstaat een frisse, jonger uitziende, gezonde en stralende huid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply