Rate this post
 • Antwoorden op jouw vragen
  Rate this post

  Dolores Cannon was een fenomeen op het gebied van hypnose- en regressietherapie. Zij heeft haar bijzondere en krachtige methode Quantum Healing Hypnosis Therapy in haar 45-jarige carrière ontwikkeld. Wereldwijd zijn duizenden mensen door haar geholpen. Ook haar 19 boeken zijn over de hele wereld gepubliceerd. Helaas is haar methode in Nederland niet erg bekend.

  In de praktijk van Priscilla Westerweele is dit niet te merken. Praktijk Azura wordt druk bezocht door mensen uit heel Nederland en België. Via social media weten zij informatie te vinden over QHHT, en zo vinden ze ook de weg naar de praktijk.

  Waarom kiezen voor QHHT?
  Mensen die haar praktijk bezoeken, komen meestal met diepgaande vragen en zoeken vaak inzichten, antwoorden en heling. De vragen gaan onder andere over levensdoel, relaties, familie, droomverklaringen, carrière, nieuwsgierigheid naar vorige levens enzovoort. Ook kan er tijdens de sessie heling plaatsvinden van allerlei soorten ongemak, zoals stress, vermoeidheid, ziekte, terugkerende patronen, angsten en verslavingen.

  Onderbewustzijn
  Wat deze therapie zo uniek maakt, is dat alle antwoorden, inzichten en heling niet worden gegeven door de therapeut, maar door het onderbewustzijn van de cliënt. Dit wordt ook wel het ‘Hogere Zelf’ genoemd. Eén sessie is vaak voldoende om belangrijke inzichten, antwoorden en heling te ontvangen. Een sessie kan daarom gemakkelijk 5 tot 7 uur duren.

  Aanpak
  Priscilla begint met een voorgesprek om de cliënt zo goed mogelijk te leren kennen. Aansluitend volgt het hypnosegedeelte. De cliënt wordt in een staat van trance gebracht door visualisatie. Het hersendeel waar herinneringen liggen opgeslagen, wordt dan geactiveerd. De herinneringen die naar de oppervlakte komen, hebben altijd te maken met de vragen en problemen van de cliënt. Deze herinneringen kunnen beelden of gebeurtenissen zijn uit het huidige l­even, bijvoorbeeld uit de jeugd, maar kunnen ook uit ­vorige levens zijn. Priscilla gidst de cliënt hier deskundig doorheen.
  Na dit deel wordt er contact gemaakt met het Hogere Zelf van de cliënt. Dit wordt bijna altijd omschreven als een prettig gevoel. Het normale dagbewustzijn verdwijnt naar de achtergrond en de vragen van de cliënt worden door het Hogere Zelf beantwoord. Als er heling mag plaatsvinden, dan wordt dat direct door het Hogere Zelf uitgevoerd. Dit wordt bijna altijd ervaren als een golf van energie die door het lichaam gaat. De sessie wordt voor de cliënt op audioniveau opgenomen, zodat die thuis nog eens rustig beluisterd kan worden.

  Na de sessie volgt het nagesprek onder het genot van een kopje koffie of thee en een boterham. Meer informatie kun je vinden op de website van Praktijk Azura.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply