Rate this post
 • APS therapie en zeewier, een unieke combinatie
  Rate this post

  Een pijnvrij leven en een goede remedie tegen klachten als blessures, vermoeidheid, slaapproblemen, stress, allergieën en psychische problemen. Het lijkt een utopie. Toch weet Mariska van Erk met haar APS therapie verbluffende resultaten te bereiken.

  APS therapie is een revolutionaire en natuurlijke ­therapie die met behulp van lichte prikkelingen het lichaam aanspoort zichzelf te herstellen. APS staat dan ook niet voor niets voor ‘Actie Potentiaal Simulatie’. Het APS-apparaat bootst de natuurlijke stroomprikkelingen na die in het lichaam plaatsvinden. Dit heeft als effect dat er op de plek die behandeld wordt lichaams­eigen stoffen vrijkomen die energie bevorderen, ontstekingen remmen en pijn verminderen. Dit alles zorgt ervoor dat het lichaam zichzelf gaat herstellen.
  APS therapie is heel breed inzetbaar en kan prima naast andere therapieën toegepast worden.

  Resultaten APS therapie:
  – Meer energie
  – Beter slapen
  – Verlichting van pijn
  – Vermindering van ontstekingen
  – Verbetering van de doorbloeding
  – Versterking van het immuunsysteem
  – Verbetering van de stemming
  – Toename beweeglijkheid
  – Verbeterde wondgenezing
  – Afname van zwelling

  Een gouden duo
  Mariska is niet alleen geaccrediteerd APS-therapeut, maar heeft daarnaast ook veel kennis over voeding en de invloeden ervan op de gezondheid: ‘Overgewicht, auto-immuunziekten, huidproblemen, longproblemen, allergieën en psychische aandoeningen hebben zeer duidelijk een link met een slechte darmwerking. Dit kan veroorzaakt worden door stress, ongezonde voeding en leefstijl. Het lichaam voert de afvalstoffen niet of onvoldoende af en daar kan zeewier heel goed bij helpen. Zeewier heeft de eigenschap om afval- en gifstoffen in ons lichaam aan zich te binden waarna het samen kan worden uitgescheiden. De combinatie van APS therapie én het gebruik van zeewier is een gouden combinatie. Het ondersteunt en versterkt elkaar. De doorbloeding wordt beter en het afweer- en immuunsysteem worden in een gezonde staat gebracht. De resultaten zijn echt verbluffend!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply