Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Atlasmassage bij nek- en schouderpijn
  Rate this post

  Wie heeft het tegenwoordig niet: een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting? Ook vervelende knopen komen veelvuldig voor. Een bezoek aan de reguliere masseur of therapeut is meestal geen pretje als de knopen er hardhandig worden uitgedrukt, wat met veel pijn en blauwe-plekken-gevoel gepaard gaat.

  Door een nieuw ontwikkelde nek- schouder- massagetechniek worden pijnklachten, scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen en beperkingen in het naar links en rechts kijken in een zeer korte tijd op een zachte en veilige manier behandeld. Deze techniek wordt op een natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en zonder hulpmiddelen. Daarom is de Atlasmassage ook buitengewoon geschikt voor het behandelen van chronische hoofdpijnen, maar ook uiteenlopende nek-, schouder- of armklachten.
  Met de Atlasmassage is 10 minuten zacht masseren ruim voldoende voor een verbluffend merkbaar resultaat. Bij extreme nek- en schouderklachten is het dan ook beter om de Atlasmassage 3 keer 10 minuten toe te passen dan 1 keer een half uur. Het effect is vaak vele malen groter dan bij andere therapieën of massages en voorkomt vervelende napijn of een beurs gevoel.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply