Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wat aurahealing jou kan brengen
  Rate this post

  De donkere dagen, kerst, oud en nieuw. Een tijd van warmte en samen zijn, overvloed en delen. En toch voel ik me eenzamer dan ooit. Er zit een bal in mijn buik en mijn hoofd voelt zwaar. Ik wil mijn bed niet uit en ik wil geen kerstdiner. Naar de zon wil ik; warmte op mijn huid, zwemmen in de zee. Mijn handen prikken van de kloven en schaatsen kan ik niet. Winter: hoe hou ik het uit?

  Dit was ik, zo’n vijf jaar geleden voordat ik aurahealing ontdekte via een goede vriend. Elke winter was een drama; aan de binnenkant dan. Van buiten was er weinig te zien. Aurahealing bracht mij dichter bij mijn kern. Ik leerde contact te maken met mijn emoties en de taal van mijn lijf begrijpen. Op een andere manier dan mindfulness, ­cognitieve therapie of EMDR.

  Alles werd helderder
  Toen ik voor het eerst bij een aurahealer kwam, was het alsof er een wonder gebeurde. Ze raakte alleen mijn auraveld aan; een veld dat iedereen om zich heen heeft van ongeveer 15-20 cm. En toch voelde ik letterlijk al mijn zorgen en dilemma’s van mij afglijden. Alles werd helderder in mijn ogen, alsof iemand het licht aandeed. Er kwamen gevoelens naar buiten die ik zelf amper kende. Er was geen schaamte, maar vrijheid; vrijheid voor wie ik was. Ik voelde mij zonder woorden gehoord. Er kwamen woorden bij de spanningen die ik voelde en ik leerde luisteren naar mijn innerlijke stem. Ik leerde dat, wanneer ik mijn bed niet uit wil om de dag te beginnen, of heel veel moeite had om te eten, om naar die signalen te luisteren. Stil te staan bij het gevoel en er alle ruimte aan te geven. Dat proces maakte mij bewust van de taal van mijn lijf.

  Emoties doorleven
  Samen met de healers leerde ik te voelen wat ik het engst vond: mijn oude angsten, oude pijn. Doorgegeven patronen van ouder op kind, en ik leerde het loslaten en doorleven. Te ademen in plaats van wegrennen of bevriezen. Langzaam leerde ik ook hoe ik dat kon doen! Het was alsof mijn lijf elke healing weer steeds een paar gereedschapjes had gekregen om geankerd te blijven in het moment en de emoties te doorleven. Daardoor werd ik steeds vrijer en werden de winters steeds lichter. Ik had het bijna niet eens door!

  Mijn eigen pad
  De healings brachten mij langzaam op mijn eigen pad: een spiritueel pad, een pad om mensen te helpen. Ze hebben mij losgeweekt van mijn oude overtuigingen en ideeën over geld, liefde en hoe het leven moet zijn. Mij geopend voor mijzelf en wie ik ben. Liefdevol te kijken naar de karaktertrekken en gewoontes van mijzelf die ik het meest vervelend vind. Mijzelf geen pijn meer te doen op welke manier dan ook, maar mijzelf te ondersteunen in wat ik wil zijn en uitstralen.

  Gereedschappen
  En dat is wat aurahealing jou ook kan brengen: gereedschappen verankerd in je lijf die je na verloop van tijd bijna automatisch gaat inzetten om jezelf te helen en te helpen door de donkerte heen. Gereedschappen om het licht aan te zetten in je eigen hoofd en die je leren luisteren naar jezelf zoals jij wilt dat er naar je geluisterd wordt! Een magische oplossing voor een hardnekkig probleem.

  Ik heb een praktijk aan huis in Den Haag. Neem een kijkje op mijn website of bel of mail me voor meer informatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply