Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ayurveda: het beste voor jouw gezondheid
  Rate this post

  Westerse Ayurveda combineert het beste van het Westen en het Oosten om zo jouw gezondheid optimaal te bedienen. Ayurveda, een alternatieve geneeswijze uit het oude India, wordt door Sharda Somer gehanteerd met wetenschappelijke inzichten en die zij ‘westerse Ayurveda’ noemt.

  Ayurveda, dat ‘kennis van het leven’ betekent, gaat over preconceptie tot de dood en alles wat ertussen zit. De basis van Ayurveda is preventie tegen ziekte, maar er wordt ook gewerkt aan genezing, met een veelheid aan therapieën.
  Deze holistische manier van werken kijkt niet naar een deelprobleem of alleen naar een symptoom, maar kijkt wat de veroorzaker van het probleem is. Verder worden lichaam en geest als één geheel beschouwd.
  Therapieën
  Een aantal westerse Ayurveda-therapieën zijn: voeding als de beste medicijn, diverse Ayurvedische massages met warme kruidenoliën, warme oliedruppeling op het voorhoofd, Ayurvedische stoomcabine, Ayurvedische voet­massage met een klankschaal, hotstones, drukpuntenmassage, hoofdmassage en reiki.

  Stichting Chak Su (‘innerlijke stem’) is naast Ayurveda verder gespecialiseerd in maatschappelijk werk en in GGZ-hulpverlening.

  Wil je een Ayurvedisch consult, een massage of een ­voedingsadvies, bel of mail, en kijk op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply