Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bachbloesems en klankschaalmassage
  Rate this post

  Er kunnen momenten in het leven zijn dat je ineens ontploft terwijl je normaal altijd erg geduldig bent. Periodes waarin je veel piekert of je zorgen maakt. Of je maakt je zorgen over je kind dat zo’n dromer is dat het leven in het hier en nu compleet aan hem voorbij lijkt te gaan. Wat kun je daar nu aan doen?

  Bachbloesems kunnen helpen om de balans in emoties weer te herstellen. Janneke Heijstek werkt als Bachbloesem­consulent. Zij heeft het diploma Bach Practioner van het Bach International Education Programme. De remedies worden gemaakt van bloesems van bomen, struiken en wilde bloemen. Het is een erkend geregistreerd natuurgeneesmiddel en het gebruik ervan is volkomen veilig. Bachbloesems zijn voor iedereen geschikt, ze zijn bij de drogist te koop. Dr. Bach heeft ze bedoeld als eenvoudig zelfhulpmiddel. Een consulent kan helpen om een goed passende selectie te maken. Janneke werkt in de praktijk Wild Oat Healing samen met John Snijders. Beiden werken zij in de zorgsector. In hun praktijk nemen zij de tijd voor mensen om hun vaardigheden binnen de complementaire zorg in te zetten.

  Klankschaalmassage
  Janneke en John zijn beiden opgeleid tot soundhealer.
  Het lichaam bestaat voor ruim 60 procent uit water dat door de trilling van de klankschaal in beweging wordt gebracht. Geluid is klank en klank is trilling. Het geluid kunnen wij horen en de trilling kunnen wij voelen. Geluid heeft altijd een bepaalde uitwerking op ons lichaam; het bezorgt je bijvoorbeeld kippenvel of een prettig gevoel. Daarnaast kunnen bepaalde klanken en geluiden ­gevoelens, beelden en herinneringen oproepen. Hierdoor kunnen deze gevoelens loskomen. Dit noemen we blokkades opheffen. Je kunt jezelf ontladen, ­spanningen loslaten zodat je op een natuurlijke manier weer in evenwicht komt. Een klankschaalmassage geeft een grote ontspanning en verlichting bij stress. Dit heeft een helende werking. Wie regelmatig een klankschaalmassage ondergaat, kan beter in balans blijven in tijden van stress.

  Rustpunt
  ‘Door onze behandelingen willen wij mensen dichter in contact met zichzelf brengen, bij wat oorspronkelijk bij hen past. Een rustpunt in je drukke bestaan. Een behandeling bij ons is een cadeautje voor jezelf.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply