Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Back in shape
  Rate this post

  Ook al geniet je nóg zo van je pasgeboren kindje, tóch kleven er ook minder leuke dingen aan je pasverworven moederschap. Neem nu die gebroken nachten. Die zijn écht killing! Je figuur is niet meer zo strak als voorheen en dan heb je het nog niet eens over die extra kilootjes die er voor de zwangerschap nog niet waren. Nee, als jij weer helemaal fit wilt worden, zul je daar écht iets voor moeten doen.

  Maar weet jij precies wat jouw lichaam aankan? Wanneer je tijdens je zwangerschap bijvoorbeeld last had van rug- of bekkenklachten, moet je dit nu niet meteen gaan overbelasten. Een goede begeleiding is dan ook zeker aan te raden. Een personal trainer kan je op een verantwoorde manier helpen om af te vallen, meer te bewegen en weer fit te worden.

  Pink Boxing
  Rob van der Velden is zo’n personal trainer, maar hij geeft daarnaast ook groepstraining. ‘Samen sporten is gezellig en werkt motiverend. Speciaal voor vrouwen hebben we bijvoorbeeld ‘Pink Boxing’: een lekkere work-out die door Adidas is geïnitieerd. Het is een unieke mix van boksen en functionele training die ervoor zorgt dat je snel weer in shape bent én blijft!’

  Kickboksen voor kids
  Collega en zakelijke partner Mariëla geeft onder andere kickboksles aan kinderen. ‘Ze kunnen hier al vanaf hun 5e terecht. De jongsten leren in een groep de basistechnieken. Kickboksen geeft niet alleen hun zelfvertrouwen een boost, maar ze leren ook grenzen herkennen. Die van zichzelf én die van een ander. Omdat discipline een belangrijk onderdeel van de lessen is, hoef je er niet bang voor te zijn dat deze sport een straatvechtertje van je kind maakt. Maar hij wordt wel sterker, leert technieken en ontdekt hoe leuk sport kan zijn!’

  Dit betekent de training bij Training Zuid voor jou!
  1. Mooie resultaten. Deze bereik je dankzij de ervaren trainers en bewezen effectieve trainingsmethoden.
  2. Het bereiken van je doelen. Word fit én verlies gewicht!
  3. Flexibiliteit. Train op de momenten dat het jóu uitkomt.
  4. Variëteit. Door het scala aan trainingsmethoden verveel jij je nooit.
  5. Privacy. Tijdens de personal training werk je in een studio met alleen drie of vier andere personal trainers.
  6. Plezier. Het werken aan een gezonde leefstijl wordt leuk!

  Wist je dat …
  … je bij Training Zuid ook op de juiste plek bent voor bootcamp, kickboksen (ook voor kids), personal training, kickboxing 18+ ladies only, Barre, en fitness voor senioren?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply