Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Back to reality, back to work
  Rate this post

  Na een aantal maanden op de spreekwoordelijke roze en blauwe wolk te hebben gezweefd, een tijd waarin je als moeder heerlijk hebt kunnen genieten van je baby, komt de onverbiddelijke realiteit weer tevoorschijn: back to work!

  Ook al heb je nog maar net dé test gedaan, ben je nog met volle teugen aan het genieten van je zwangerschapsverlof of ben je reeds bevallen van de mooiste en liefste baby ooit, het kan toch geen kwaad om alvast stil te staan bij later: hoe ga je het straks allemaal regelen wanneer je weer aan het werk gaat? Ga je opa of oma inschakelen of een andere oppas regelen? Dan hoef je niet verder te lezen, tenzij je verwacht dat opa, oma of de oppas niet altijd kunnen klaarstaan wanneer jij ze nodig hebt. Want dan is professionele kinderopvang, veilig, vertrouwd en elke dag de hele dag open, misschien wel iets voor jou!

  Speciale babygroepen
  Op het kinderdagverblijf heb je vaak speciale babygroepen, waar de babyleidsters allemaal een aparte babyopleiding hebben gevolgd om op een lieve, betrokken, maar bovenal professionele manier met je baby om te gaan. Ook al verblijven de baby’s in een groep, er is voor elk kind evenveel zorg, aandacht en liefde. Het eigen drink- en slaapschema wordt gevolgd, net als thuis. Daarnaast hebben de kleintjes ook veel aan elkaar, wanneer ze samen in de duobox liggen bijvoorbeeld, of met een klein groepje rondscharrelen op het kleed. Want onderschat kleine baby’s niet: zodra ze zijn geboren, zijn ze al in staat om contact te maken en van anderen te leren!
  Maar hoe kies je nu goeie en leuke kinderopvang uit? Waar kun je op letten als toekomstige werkende ouders? Handige tips vind je op www.sksg.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply