Rate this post
 • Back to work… maar hoe?
  Rate this post

  Als je na een langdurige periode van ziekte weer herstellende bent, wil je op een gegeven moment weer aan de slag. De hele dag thuis zitten vind je ook maar niks. Maar kun je wel weer gewoon terugkeren in je baan? Of zijn er belemmeringen?

  Met een coach kun je dit rustig onderzoeken. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Het doel is je meer bewust te worden van de effecten van je eigen gedrag, de gewenste verandering duidelijk te krijgen en in beweging te komen. Je bespreekt zaken als ‘Hoe pak ik de draad weer op?’, ‘Kost werken me te veel energie?’, ‘Wat zijn mijn persoonlijke waarden in leven en werk?’, ‘Hoe ga ik om met gevoelens van onzekerheid, onvrede, uit balans zijn?’, ‘Hoe benut ik mijn kwaliteiten?’ en ‘Hoe verleg ik mijn grenzen?’. Met de gesprekken en praktische oefeningen werk je aan je zelfvertrouwen en kom je te weten wat op dit moment jouw kwaliteiten en valkuilen zijn.
  We kijken naar wat je met je loopbaan wilt. Je krijgt inzicht in wat voor jou belangrijk is rond je werk en je leven: ‘Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, hoe kan ik dit bereiken?’.
  In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw coachvraag. Na dit gratis intakegesprek bepalen we de inhoud en maken we afspraken over de duur en de kosten. Een coachingsgesprek duurt één à anderhalf uur. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply