Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bad hair day?
  Rate this post

  De kapsalon van Beauty Garden Belinda staat voor haar, mode, passie en ambitie. Het is dé plek waar iedere klant wordt behandeld als een mode-icoon, zelfs als het enige modieuze ding waar jij behoefte aan hebt een geweldig kapsel is.

  Na een heerlijk kopje koffie in de salon is het tijd voor een goed gesprek over je haar. Zelfs als jij niets van mode weet, weet Belinda het wel, aangezien zij al ruim 40 jaar ervaring heeft opgedaan, en nog steeds regelmatig deelneemt aan diverse workshops waar de nieuwste kniptechnieken worden uitgelegd.
  Vertel haar gewoon wat je wilt en Belinda geeft gepast advies, en zorgt ervoor dat je tevreden de deur uit gaat. Zowel dames als heren zijn altijd welkom.
  De sfeer bij Beauty Garden Belinda is levendig, dynamisch en altijd persoonlijk. Je mag altijd komen binnenvallen op een bad hair day en om advies vragen.
  Tevens heeft Belinda zich gespecialiseerd in het zetten van one-by-one wimperextensions. Die geven je een prachtige, natuurlijke blik. Je hoeft geen mascara meer te gebruiken en de Blinck wimpers zijn van zacht en natuurlijk materiaal. Je kunt ermee zwemmen en douchen, en ze blijven door het gebruik van supersterke, zeer snel drogende lijm gegarandeerd weken zitten voordat je ze weer kunt laten opvullen.
  Bel voor een afspraak!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply