Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Badmode en de ‘feel-good-factor’
  Rate this post

  De zomervakantie is aanstaande en velen van ons zullen lekker op vakantie gaan naar de zon, of bij mooi weer in eigen land het strand of zwembad bezoeken. In voorbereiding daarop wordt de badmodegarderobe nog eens goed bekeken (je kijkt toch nog niet door de lycra heen?!) en zo nodig wordt er iets nieuws gekocht.

  Nu is badmode shoppen voor velen van ons geen hobby: helemaal uit de kleren in een paskamer met kunstlicht, je velletje nog net niet helemaal mooi verkleurd, en dus staat het dan allemaal ‘anders’. Logisch dat de juiste badmode voor jou de zogenaamde ‘feel-good-factor’ moet hebben. Iets waarin je jezelf zeker en comfortabel voelt en waarvan je vindt dat het prima kan.
  En dat ‘iets’ kan een bikini, tankini of badpak zijn, of gewoon een leuk (strand-)jurkje om mee op het terras te zitten of naar het zwembad te lopen. Vandaag de dag omvat badmode allerlei toffe bijproducten, zoals rokjes, jurkjes, pareo’s, hoedjes, strandtassen, slippertjes en zelfs sieraden. Het is bijna een industrie op zich waarin bepaalde merken echt uitblinken. Watercult is bijvoorbeeld zo’n merk en brengt allerlei accessoires voor een complete ‘feel-good-outfit’.
  Maar er zijn er zeker meer, en die proberen we ieder voorjaar weer in een zo goed mogelijke mix van (cup-)maten, prints en modellen voor een zo breed mogelijk publiek aan te bieden.

  Totale plaatje
  Met merken als BeachLife, Watercult, Corin en LingaDore richten we ons op modebewuste dames die voor het totale plaatje gaan. Panache, Fantasie en Elomi zijn heel goed voor grotere (cup-)maten. Tweka, Charmline en Miraclesuit brengen heel mooie badpakken en tankini’s, vaak in ‘extra light’ lycrakwaliteit of zelfs chloorbestendig. Al met al een ruime keuze. Wellicht zit jouw ‘feel-good-outfit’ er ook tussen…

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply