Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Balanceren met energie
  Rate this post

  We proberen bijna allemaal veel ballen hoog te houden. ‘Nee’ zeggen doen we niet graag en fouten maken al helemaal niet. We willen graag perfect zijn, maar dat zal nooit lukken. En… zonder fouten te maken leren we niet.

  Ben je ook bang om fouten te maken? Dat je niet kunt voldoen aan de vragen van anderen? Dat je niet goed genoeg bent?
  Wat doet dat met je? Blijf je vrolijk en energiek? Nee? Dan is het tijd om stil te staan en te luisteren naar je lichaam en na te gaan of je bijvoorbeeld snel van slag bent.
  Je lichaam laat weten wanneer je te veel van jezelf vraagt door aanhoudende vermoeidheid, zweten, hartkloppingen, stijve nek, pijnlijke spieren en meer. Ook psychische klachten kunnen veroorzaakt worden door stress. Al deze symptomen komen voort uit verstoringen in het energiesysteem.
  Hoe kom je van je stress en vermoeidheid af? Allereerst door te erkennen dat het niet normaal is. Diep van binnen weet je zelf wel dat het anders moet. Je weet alleen nog niet hoe. Belangrijk is te leren, naast de zorg voor ­anderen, ook voor jezelf te zorgen. Het helpt al om regelmatig een paar keer diep te ademen, en ook een keer ‘nee’ zeggen is verademend.
  Sieka Hogendorf weet als coach en ervaringsdeskundige dat kiezen voor verandering de enige weg is naar een leven met meer rust, plezier, energie en weten wat je wilt. Ze luistert naar je verhaal, ondersteunt in het veranderen van jouw ondermijnende patronen en helpt jouw lichaam weer in balans te komen, waardoor je je fitter gaat voelen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply