Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • In balans bij kanker
  4/4 - (1 stemmen)

  Mensen die leven met kanker, en uiteraard de mensen om hen heen, hebben vaak het gevoel de grip op het leven kwijt te raken, en zijn misschien bang dat de ziekte weer terugkomt. Je wil de dagelijkse dingen kunnen doen en mist soms de energie hiervoor. Alle veranderingen kunnen een enorme impact hebben op jouw leven, maar ook op dat van je partner en je kinderen.

  Bij ziekte zijn familie en vrienden een steun, maar soms is een tijdelijke professionele steun nodig. Als coach ben ik aangesloten bij het kwaliteitsnetwerk Coach Connect bij Kanker. Dit is een landelijk netwerk van ervaren coaches, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met kanker en hun naasten. Er zijn coaches aangesloten met verschillende specialismen, zoals kindercoaches, werk- of re-integratiecoaches, relatiecoaches en borstkankercoaches.

  Grip op je leven
  De trajecten zijn maatwerk. Ze sluiten aan bij jouw behoefte en bestaan uit gesprekken; meestal 4 tot 10. Hierin komen de voor jou belangrijkste thema’s naar boven, zoals omgaan met angst en vermoeidheid, relaties, zingeving of een veranderd zelfbeeld. Er worden methodes en technieken aangereikt die je na het traject ook zelf kunt blijven inzetten. Het doel is dat jij weer grip krijgt op jouw leven! Ik kan de ziekte helaas niet voor je oplossen. Ik kan je wél de nodige handvatten bieden en alles bespreekbaar maken wat er met jou en jouw omgeving gebeurt. Samen weer in balans komen, samen weer in je kracht komen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Sjors Los op augustus 7, 2017, 7:56 am

  Mooi artikel Paul. Verdient eigenlijk een breder podium.

  Beantwoorden →