Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Balans & plezier terugvinden

    Zowel volwassenen als kinderen hebben behoefte aan balans in hun leven. Door allerlei gebeurtenissen kan de balans plotseling zoekraken. Een scheiding, het overlijden van een dierbare, gepest worden of kampen met onzekerheid of faalangst. Als je de balans wilt terugvinden, overweeg dan eens een bezoek aan een counsellor.

    Marina Verstraeten van View-Counselling kiest er in het counseltraject bewust voor om niet te focussen op het probleem, maar des te meer op de oplossing. ‘In een ontspannen sfeer besteden we aandacht aan het vinden van mogelijkheden, kwaliteiten en het leren van vaardigheden om weer in balans te komen. We komen letterlijk en figuurlijk in beweging door spelletjes en oefeningen te doen die gericht zijn op terugkomen in je eigen kracht. Ook leer je met een frisse blik naar jezelf en anderen te kijken. Daarbij ontdek je wat jij én andere mensen om je heen nodig hebben en hoe je dit aan elkaar duidelijk kunt maken. Vanuit bewustwording beweeg je vervolgens verder naar verandering en ontwikkeling.
    We vergeten zeker niet om daarbij plezier te maken!’ Ook voor een cursus over positief opvoeden ben je bij View-Counselling aan het juiste adres. Thema’s zijn onder andere houding, écht praten met je kind, en grenzen herkennen en aangeven.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply