Rate this post
 • Bang voor de tandarts?
  Rate this post

  Angst voor de tandarts is niet ongewoon. Ongeveer 40% van de Nederlandse volwassenen zegt bang te zijn voor een tandartsbezoek en tandarts­behandeling. Zo’n 12% is zelfs zeer angstig. Door tandartsangst worden vele periodieke ­controles overgeslagen en wordt er vaak niets ­gedaan aan gebitsproblemen.

  Door niet meer naar de tandarts te gaan, verwaarloos je je gebit. Jouw angst voor de tandarts kan daardoor leiden tot problemen met je tanden, kiezen of tandvlees. De pijn wordt erger en je angst groter. Ga daarom naar de Narcose Tandarts! Je hoeft niet meer bang voor de tandarts te zijn.

  Je bent niet de enige
  Jouw tandartsangst slaat toe bij het geluid van een boor of het zien van het tandartshaakje. Of heb je een vervelende tandartservaring gehad? Bij de Narcose Tandarts hoef je niet meer bang voor de tandartsbehandeling te zijn. Wij behandelen je onder volledige narcose. Je merkt en voelt dus niets!

  Gespecialiseerd team
  Het team van de Narcose Tandarts bestaat uit ervaren ­anesthesiologen, anesthesiemedewerkers, tandartsen, tandartsassistenten en pijnspecialisten. Bij de Narcose Tandarts weten wij hoe wij moeten omgaan met mensen die angst hebben voor de tandarts. Wij zullen je dan ook op een professionele wijze geruststellen en begeleiden. Geen tandartsangst meer Bij de Narcose Tandarts kun je terecht voor verschillende tandartsbehandelingen, zoals een gaatje of een complete gebitsrenovatie.

  Maak vandaag nog een afspraak met de Narcose Tandarts en bel ons direct!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply