Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Be kind to your skin!
  Rate this post

  Het zomerse weer komt eraan en dat is volopgenieten! Maar helaas niet voor iedereen. Sommige mensen vermijden angstvallig ieder zonnestraaltje,omdat hun huid er vervelend op reageert met pigmentvlekken en rode uitslag. Dan maar de hele zomer binnen blijven zitten?

  Vroeger moest je misschien continu de zon vermijden als je een gevoelige huid had. Je wilde uiteraard voorkomen dat je erbij liep als een schilderspalet met ontsierende vlekken en rode uitslag. Tegenwoordig zijn er echter allerlei manieren om met een gevoelige huid toch van de zon te kunnen genieten.

  Cold as ice
  De Cold Laser Therapy werkt zonder warmte en is daardoor uitermate geschikt voor de overgevoelige huid die sterk reageert op zonnestralen. Door de Cold Laser op de huidcellen te laten inwerken, wordt de stofwisseling van de cellen opnieuw geactiveerd. Dat zie je aan je huid: rustiger, egaler en zachter. Na de laserbehandeling wordt je huid gemasseerd met essentiële vitaminen, antioxidanten en een beschermingsfactor: een ware verwennerij. De Bentlon DermaShaper is een effectieve behandeling die werkt met ultrasoon geluid en spierstimulatie. De spierstimulatie zorgt voor een liftende werking en het ultrasone geluid vermindert de roodheid en huidirritatie perfect na een té intensief zonnebad.

  Shine a light
  Bij IPL worden sterke lichtflitsen gebruikt, die aanvoelen als tikjes op de huid en slechts een fractie van een seconde duren. De energie van de sterke lichtbundel wordt opgenomen door het pigment van de huid. Met IPL kunnen tal van behandelingen gegeven worden met effectief resultaat bij roodheid, couperose, adertjes en pigmentvlekken. De IPL-behandeling heeft geen negatieve bijwerkingen.

  Protection from within
  Dermage Skinclinic Nootdorp richt zich niet alleen op de huid van buitenaf: je kunt er ook voedings- en suppletieadviezen krijgen om je huid van binnenuit te laten stralen.Zo zorg je voor een natuurlijke huidbescherming vanbinnenuit tegen UV-schade, zonneallergie, pigmentvlekken en zonnebrand.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply