Rate this post
 • Be seen – Be heard – Inspire change
  Rate this post

  Inspirerende vrouwen willen krachtig en vrouwelijk zijn. Als je in je vrouwelijke kracht staat, straal je zoveel energie uit dat je de aandacht trekt die je wilt, in al je rollen als vrouw. Word je gehoord en gezien zoals jij wilt.

  Wil jij je op en top vrouw voelen en stralend aanwezig zijn?

  Wil je in alle situaties je zelfvertrouwen, intuitie en grenzen voelen? En meer erkenning en waardering ontvangen voor wie je bent en wat je doet?

  Wil jij minder stress en meer balans in je leven? Op waarde geschat worden en je doelen bereiken?

  Ervaar dan de Art of Feminine Presence training!

  Deze training helpt je om bewust verbinding te maken met je vrouwelijke kracht. Vanuit deze innerlijke basis kun je je levenskracht inzetten in jouw persoonlijke en professionele leven. Je leert om krachtig en vrouwelijk aanwezig te zijn, en gebruik te maken van intuïtie, persoonlijke aantrekkingskracht en zelfvertrouwen.
  De training is praktisch en dagelijks toepasbaar. Bijna te mooi om waar te zijn! Jij kunt zelf besluiten om je vrouwelijke kracht te activeren.

  De trainingen en lezingen worden gegeven door Emmy Stelling. Ik ben ervaringsdeskundige en geef mijn passie graag door aan andere vrouwen. In een warme, veilige setting kun je ervaren hoe je op jouw unieke manier meer in je kracht en authenticiteit staat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply