Rate this post
 • Be Yourself, be Happy & beMineral®
  Rate this post

  Met 100% natuurlijke mineralen verleidt beMineral® inmiddels alweer tien jaar lang mannen en vrouwen om hun meest natuurlijke uitstraling te onderstrepen en zichzelf met kinderlijk eenvoudig gemak letterlijk in een handomdraai mooier te maken.

  beMineral® viert dit jaar zijn 10-jarig jubileum. Deze minerale make-uplijn is in 2012 op de markt gebracht door Greet Hoedeman. Alle beMineral poederproducten, zoals de foundations, blushers, eyeshadows en browpowders, zijn 100% zuiver en bevatten uiteindelijk slechts 3 pure ingrediënten (de mineralen mica, ijzeroxide en titaniumdioxide), waardoor alle producten zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige huid. Ook voor de donkere huid zijn er speciale producten ontwikkeld die de warmte van de donkere huid benadrukken en deze prachtkleuren niet grijzig maken, zoals je dat soms ziet.

  Wij zijn al 10 jaar verliefd!
  Dit kleurrijke merk biedt zoveel mogelijkheden omdat je alle kleuren met elkaar kunt mixen & matchen. De oogpoeders kun je met een drupje blanke lak of crème ook nog eens omtoveren in een kleurrijke nagellak, en gemengd met een tipje crème tot een eyeliner of lipgloss, waardoor je met elke kleur je eigen sterke punten of stemmingen kunt benadrukken. Uniek ben je en beMineral® zorgt ervoor dat je het ook blijft! Echt elke huid is in love with beMineral!

  You got the looks!
  Met 4 nieuwe looks per jaar voeg je altijd gemakkelijk in bij de trends van het moment. En zo hebben wij al tien jaar heel veel mensen blij & gelukkig gemaakt!
  De jubileumlook is speciaal gemaakt om extra stralend feest te vieren.
  Waag deze flirt met jezelf. Je zult er nooit spijt van krijgen en als je spijt krijgt, is het dat je er niet eerder mee bent begonnen. Zeker weten!
  Voor meer informatie, beauty-inspiratietips én jubileumaanbiedingen ga je naar www.bemineral.com. Bekijk de demofilms met Jolien en Roos en ontdek de eenvoud en snelheid van een natuurlijk sprankelende look. En natuurlijk het geluk van 100% jezelf kunnen zijn!

  P.S. In ‘Beauty Minerals’ van auteur Greet Hoedeman lees je er alles over. Te bestellen via office@beauty-injection.nl.

  Alle fijne voordelen nog even op een rijtje
  geen conserveerstoffen – geurvrij – de huid blijft vrijelijk ademen – geen gebruik van minerale olie en talc – biedt een natuurlijke SPF – geeft een dekking die zich aan de huid aanpast – voelt licht van gewicht – is weersongevoelig – werkt huidverbeterend – werkt mét het natuurlijke huidproces mee en niet tégen – geeft de huid een jeugdige uitstraling – is geschikt voor iedereen, en alle huidtypen en -kleuren – is voor jong en oud – verbloemt hyperpigmentatie – is dierproefvrij – wordt geproduceerd in Nederland – geeft 100% tevreden klanten én is natúúrlijk vegan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply