Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Beachbody door Zumba
  Rate this post

  Bij Melanie in Motion van Melanie Wesseling kan iedereen terecht voor pittige zumbalessen. Wordt sporten en gezond bezig zijn door Zumba de nieuwe verslaving?

  In de afgelopen jaren hebben steeds meer mensen kennisgemaakt met het fenomeen ‘Zumba’. Deze in Amerika ontwikkelde workout is in de afgelopen jaren verder ontwikkeld. Naast de reguliere Zumba moves worden in de huidge zumbalessen van Melanie in Motion ook Zumba toning, Zumba core (buikspieren) en Zumba Glutes (bilspieren) oefeningen in de dans-fitness routines verwerkt. In een relatief korte periode helpt deze uitdagende workout bij de opbouw van de coordinatie en het spieruithoudingsvermogen. Met Zumba van Melanie in motion maak je je lichaam sterk en dans je je een weg tot een sexy beachbody. Verlies jezelf in de muziek
  Vanaf het eerste moment dat de muziek start, word je opgepakt door de aanstekelijke energie van Melanie Wesseling, en de heerlijke muziekklanken doen je vergeten dat je aan het sporten bent. De cooling down die elke les live wordt verzorgd, maakt dat het een unieke sportervaring is. Zumba bij Melanie in Motion is een feestje!

  Afvallen Bij Melanie in Motion kun je op een gezonde manier kilo’s afvallen, zonder shakes of supplementen. Je krijgt persoonlijke begeleiding en onbeperkte deelname aan Zumba en outdoortraining. Deze begrippen vormen de basis van je nieuwe lifestyle. Regelmatig en gezond eten, wel liefst 5 keer per dag. Wekelijks ontvang je een op maat gemaakte voedingsplan, waar het hele gezin gewoon van kan mee-eten. Gedurende het traject wordt je een nieuwe gezondere lifestyle aangeleerd. Zo wordt je huidige gedragspatroon veranderd en ontwikkel je een nieuwe bewustwording waarin gezond eten, plezier in sport, bewegen en ontspanning vanzelfsprekend worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply