Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Beautiful begins underneath!

  Natuurlijk is een goede outfit belangrijk. Maar wat je ónder je kleding draagt, is evengoed van belang om je mooi te voelen in je kleding. De maat, de kwaliteit, het materiaal en de kleur van je lingerie bepalen hoe jij jezelf als vrouw voelt. Gun jezelf daarom mooie lingerie: je lichaam is het waard om versierd en gekoesterd te worden!

  Misschien draag jij net zoals veel vrouwen de verkeerde bh-maat, of gun je jezelf geen mooie lingerie. Zonde! Bij Mary-Ann Lingerie ervaar jij de liefdevolle aandacht die je nodig hebt om het lingeriesetje te vinden dat jouw vrouwelijke rondingen perfect laat uitkomen. In de winkel ervaar je alle aandacht, een ruim assortiment en enthousiaste en meedenkende lingeriestylistes.

  Je voelt gelijk of het goed zit
  Het assortiment van Mary-Ann Lingerie bestaat uit lingerie in cupmaat A tot en met I. Als vrouw met een grotere cupmaat denk je vaak dat je gedoemd bent tot saai, kleurloos en oubollig ondergoed. Maar gelukkig: niets is minder waar. Ook voor grotere bh-maten is er prachtige, vrouwelijke lingerie. Om het juiste model te vinden, word je natuurlijk uitgebreid gemeten en geadviseerd. De stelregel bij het passen is: ‘Je voelt gelijk of het goed zit’. Als dat niet zo is, dan pas je een andere maat of een ander model.

  Gefeliciteerd: het 80-jarig jubileum!
  In december 2018 is het zover: dan viert het familiebedrijf Mary-Ann Lingerie zijn 80-jarig jubileum. Al 3 generaties lang vind je in deze exclusieve speciaalzaak in Amsterdam de allermooiste lingerie, bad- en beenmode. Wil je alleen even rustig kijken, of heb je iets specifieks voor ogen? Alles is goed; je bent altijd van harte welkom! De lingeriespecialisten geven je een professioneel en persoonlijk advies. De zaak is in het bezit van het Mary-Jo Styling en PrimaDonna Styling Logo. Dit houdt in, dat je in de zaak terecht kunt voor persoonlijke lingeriestyling. Hierbij wordt de juiste bh-maat vakkundig voor jou opgemeten. Ook krijg je advies met betrekking tot het doel waarvoor jij jouw bh gaat dragen.

  Wist je dat…
  … volgens onderzoekers 80% van de vrouwen de verkeerde bh-maat draagt? Dit terwijl een goede maat voor meer ondersteuning van je borsten zorgt én lekkerder zit.
  … naast de maat de pasvorm van je bh ook heel belangrijk is? Draag je de pasvorm die past bij de vormen van jouw lichaam, dan ervaar je een betere ondersteuning en een mooiere lift van je buste.
  … vrouwen in hun leven zes verschillende bh-maten dragen? Door factoren als hormonen en zwangerschap kan de cupmaat verschillen.
  …wanneer je de bandjes van je bh niet te strak maar losjes draagt, je een mooie pasvorm en lift krijgt?
  … de gemiddelde cupmaat van Nederlandse vrouwen 80C is?
  … je bij Mary-Ann Lingerie je bh-maat vakkundig kunt laten opmeten? Een intensieve work-out op de planning, een speciale gelegenheid of gewoon omdat je het verdient: voor elk doel krijg je een passend lingerieadvies.

  Tips voor bij het kopen van je lingerie
  1. De omvang en vorm van je borsten verandert door verschillende factoren door de jaren heen. Laat je daarom eerst opmeten, en blijf dit regelmatig doen. Zo ben je er zeker van dat je de juiste maat draagt.
  2. Ben je een bh aan het passen in de winkel? Zet dan de haakjes altijd op de laatste stand. Als de bh wat ouder wordt en de rek in de bh-band verslapt, dan kun je tweede of derde haakje gebruiken voor de juiste ondersteuning.
  3. Voor een perfecte ondersteuning en lift van je borsten kun je het beste gaan voor een kleine omvangmaat en een grotere cupmaat. Deze zit vaak veel mooier. De lingeriespecialisten kunnen je hierbij helpen.
  4. Heb je een speciale gelegenheid op de planning waarbij je dat mooie, nauwsluitende jurkje of die strakke skinny aan wilt? Om zichtbare naden van je ondergoed te voorkomen, kies je voor tanga en string. Draag je liever geen string, dan is naadloos ondergoed de perfectie optie voor je.
  5. Zorg ervoor dat je ook een goede multifunctionele beha in je kast hebt. Deze beha heeft bandjes die je op verschillende manieren kunt aanpassen, zoals gekruist of als een halter. Zo heb je altijd een beha om op terug te vallen als je dat mooie strapless jurkje aan wilt, of die top met lage rug.

  Mooie lingerie
  ‘Wat een vakvrouwen in de winkel! Supergezellig geholpen en wat een mooie lingerie! Dankjewel en tot na de bruiloft, dan komen we de foto’s laten zien!’ – Ingrid

  Bij Mary-Ann Lingerie kun je onder andere terecht voor de volgende merken: Marie Jo, L’Aventure, PrimaDonna en PrimaDonna Twist, Aubade, Millesia, Triumph, Sapph, Sloggi, Oroblu, Kunert, Hudson, Mey, Calida, Falke, Shock Absorber en Seafolly.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply