Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Beauty & business
  Rate this post

  Als schoonheidsspecialiste, pedicure, visagiste, docente en examinator weet ik als geen ander hoe het is om ‘lekker druk’ te zijn met werk, gezin en sociale contacten. Daarom is mijn advies om producten te kiezen die passen bij jouw levensstijl om te zorgen dat je het beste uit jezelf kunt halen.

  Kies de producten die passen bij jouw ochtend- en avondreinigingsritueel. Het reinigen van de huid is de basis van een mooie huid. Het zorgt voor een frisse look met minder oneffenheden. Kies voor een milde olie om waterproof mascara eenvoudig te verwijderen. Pre-Cleansing Oil, 100ml, € 19,25.

  Om de gevoelige huid rondom je ogen en lippen te verzorgen kies je voor een 2-in-1 product dat in een pompje zit. Deze crème vermindert zichtbaar fijne lijntjes en hydrateert de huid. Hij past in je tas waardoor je hem ook meerdere malen per dag kunt aanbrengen als je lippen droog aanvoelen. En in drukke stressvolle periodes voorkomt deze crème het ontstaan van een koortslip. Handig hè? Essential Eye&Lip Creme 30ml € 48,25.

  Deze winter je huid een oppepper geven? Gebruik dan iedere avond onder je nachtcrème een serum. Bijvoorbeeld het Vitamine A Serum van Clephar. Het serum is voorzien van een hoge dosis Retinol en een revolutionair nieuw transportsysteem genaamd Micro CellR om de retinol diep in de huid te brengen. Het resultaat is verfijning van de huidstructuur en vermindering van de verhoorning. Egalisering van de huid en rimpeldieptevermindering. Vitamine A Serum 30ml € 63,75.

  Heb je meer hulp nodig dan de fantastische producten van Clephar je kunnen bieden dan kan je altijd nog een afspraak maken met dr. Gabriel Siquier van Dameto Clinics. Deze BIG-geregistreerde cosmetisch arts is iedere acht weken een dag in de salon voor consulten en behandelingen. Hij behandelt onder andere met botox, fillers, injectables, peelings en heeft behandelingen tegen haarverlies. Behandelingen zijn voor zowel vrouwen als mannen. Consulten zijn altijd geheel kosteloos en zonder verplichting. Bel voor een datum en het maken van een afspraak met de salon. Meer informatie kan je vinden op www.dametoclinics.com.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply