Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Beauty by Brenda meets Knappe Kappers
  Rate this post

  Beauty by Brenda is in 2016 opgericht door Brenda van Deuren. Het was een gezellige kleinschalige kapsalon met een huiselijke sfeer in de Raadhuisstraat, met alles op het gebied van haar voor zowel dames als heren. Brenda voorzag ook veel bruiden van mooi haar en de make-up op locatie.

  Ze had veel passie voor haar vak, en dat betaalde zich uit. Zo won ze in 2016 de Big Beauty Award voor haar en make-up. In 2018 en 2019 won Beauty by Brenda de titel ‘leukste kapsalon van de gemeente Alphen aan den Rijn’. In 2017 en 2019 behoorde zij tot de beste 15 van Nederland bij de Coiffure Award, en dit jaar kreeg zij een Golden Award voor de goede referenties en het rapportcijfer 9,6.

  Overname
  Door deze successen heeft Brenda besloten de kapsalon Knappe Kappers aan de Hoofdstraat 72 over te nemen. Dat is op 1 oktober gebeurd. Hier gaat zij haar onderneming uitbreiden, samen met een gespecialiseerd team op het gebied van knippen, kleuren, knippen en make-up.

  Vernieuwingen
  Er komen ook veel vernieuwingen aan. Zo krijgt de kapsalon een restyling met een chique en stoere look. Ook zullen er meer mogelijkheden komen voor bruiden, die op de dag zelf op locatie geholpen kunnen worden. En niet te vergeten zijn ook de heren in het concept meegenomen. Zij kunnen genieten van een knipbehandeling in een ‘mancave’ kniphoek.

  Een nieuwe naam
  De namen ‘Knappe Kappers’ en ‘Beauty by Brenda’ komen te vervallen. De nieuwe naam voor de salon wordt B en R Hair en Make-up Expert. Brenda en haar team hebben ontzettend veel zin in de vernieuwingen en staan vol enthousiasme te trappelen om met je haar aan de slag te gaan!

  Een moment voor jezelf
  De nieuwe salon werkt met producten van L’Oréal, Kerastase en Fuente. Fuente is een organic, vegan en natuurlijk product met een heerlijke wellnessgeur. Fuente biedt naast kleuringproducten, haarverzorgingsproducten en haarstylingproducten ook bodyproducten en een wellness-haarbehandeling. Deze behandeling biedt een heerlijk moment om tot rust te komen. Echt een moment voor jezelf!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply