Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Beauty en beleving onder één dak

  Jij wilt graag goed voor de dag komen! Huidproblemen moeten worden aangepakt en je sterke punten benadrukt. Wat is er dan mooier dan dat je voor al je wensen op beautygebied terechtkunt op één en hetzelfde adres! Een sfeervolle omgeving waar je even heerlijk kunt ontspannen en weer mooi en goed verzorgd de deur uitloopt.

  Huidverbetering

  Om huidproblemen zoals huidveroudering, acne, acne rosacea, couperose, steelwratjes, pigmentvlekken en bloedblaasjes te verminderen of definitief te laten verdwijnen, heb je een specialist nodig. Het professionele team van Yvonne van der Wel, die zelf al 20 jaar ervaring heeft in dit vak, weet af te rekenen met jouw huidproblemen. Yvonne: ‘Naast onze behandelingen en topmerken staan wij bekend om onze service, persoonlijk en eerlijk advies, maximale verzorging van de huid en andere beautybehandelingen op maat. Wij luisteren naar de specifieke wensen van de klant, zijn constant bezig met vernieuwing en altijd op zoek naar de beste merken en behandelingen die bij onze filosofie passen. Elke dag opnieuw ben ik gemotiveerd en zie ik het als mijn uitdaging om onze klanten blij te maken en hen te laten genieten van de direct zichtbare resultaten van onze behandelingen!’

  Laserbehandelingen

  Wil je definitief af van lichaamshaar op ongewenste plaatsen, couperose, littekens en pigmentvlekken? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van laserbehandelingen.

  Beauty

  Een mooie oogopslag, meer expressie in je gezicht, keurig verzorgde voeten, stijlvolle nagels voorzien van de nieuwste kleuren, advies over je make-up of lichaamshaar laten verwijderen; ook voor tal van beautybehandelingen ben je bij Yvonne Skin & Beauty aan het juiste adres:
  – wimperextensions
  – permanente make-up
  – pedicure
  – nagelstyling in de Nailbar
  – make-up advies
  – waxen (hele lichaam)
  – wenkbrauwstyling
  – en nog veel meer

  Topmerken
  Om huidverbeterende behandelingen, zoals een peeling of bindweefselmassage, nóg beter tot hun recht te laten komen, wordt uiteraard alleen met de beste topmerken gewerkt. Op die manier wordt het maximale uit de behandeling gehaald en kun je een snel en langdurig resultaat:
  – Environ
  – make-up van Jane Iredale en Pupa
  – HydroPeptide
  – Hyamatrix
  – Emotion
  – Misencil lashes

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply