Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Beauty-issues? Jij bent welkom!
  Rate this post

  Natuurlijk is je uiterlijk belangrijk voor jou. Het is toch je visitekaartje en heeft daarom ook invloed op je zelfvertrouwen. Voor permanente make-up, tot electrisch ontharen, tot de behandeling van huidproblemen: voor uiteenlopende wensen kun je bij een beautysalon terecht. Ergens wil je wel gaan, maar de stap voelt toch best groot. Je weet niet of jij je op je gemak gaat voelen en je weet ook niet of de behandeling naar wens gaat zijn.

  Het is zeer belangrijk dat je het gevoel hebt welkom te zijn bij een beautysalon, dat je al snel op jouw gemak bent. Want ja, natuurlijk gaan jouw onzekerheden diep en dat deel je niet zomaar met iedereen. Je stelt je kwetsbaar op! De stap om te bellen of binnen te lopen is aan jou, maar daarna hoort de specialist jouw zorgen weg te nemen. Waar jij welkom bent, jezelf kunt zijn, je nergens toe verplicht voelt en altijd even binnen kunt lopen om jouw gedachten te delen is Care & Share beautysalon. Eigenaresse en ervaren specialiste Kit Hung biedt ook nog eens vrolijke acties, handige cadeaubonnen en een interessante beautyvoordeelpas aan!

  Aangenaam!
  Naast haar vak als schoonheidsspecialiste heeft Kit een passie voor permanente make-up (PMU). Als specialiste in permanente make-up streeft Kit naar zeer natuurlijk uitziende resultaten met grote perfectie. Behalve met permanente make-up is zij ook bezig met de medische vorm van PMU, namelijk dermopigmentatie. Dankzij Kit is mijn huid weer mooi en in optimale conditie. Ik voel me welkom en krijg altijd weer nuttige tips en adviezen. Je voelt je welkom en begrepen, bij Kit voel ik mij op mijn gemak! Sandra, 33

  Nieuwe trend
  Wil je mooie, volle wenkbrauwen voor een prachtige oogopslag? Dat is nu binnen handbereik met microblading, de nieuwe trend. Hiermee kunnen wenkbrauwen worden gemaakt die er natuurlijk uitzien. Bij microblading wordt er met een speciale pen kleine krasjes in de huid gemaakt. Die heeft zeer kleine, steriele naaldjes in een rij (‘mesje’). Met behulp van deze naaldjes worden pigmenten onder het huidoppervlak gebracht, in een glijdende, vegende beweging. De gepigmenteerde haartjes zijn nog dunner dan bij ‘gewone’ permanente make-up. Ze zijn niet te onderscheiden van echte wenkbrauwhaartjes, omdat ze in de haargroeirichting staan van ‘normale’ wenkbrauwen.

  Alopecia areata
  Microblading is ook een uitkomst voor mensen met alopecia areata. ‘Alopecia areata’ betekent ‘pleksgewijze kaalheid’. Dit is een ziekte van de haarwortels. Er ontstaan één of meer kale gebieden. Alopecia areata kan beperkt blijven tot de hoofdhuid, maar kan ook elders op het lichaam voorkomen. Medische pigmentatie / camouflage biedt hier een uitkomst: er kunnen weer natuurlijk uitziende wenkbrauwen (met 3D-effect!) gemaakt worden met de microbladingtechniek!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply