Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Beautydag op locatie
  Rate this post

  Wil jij jouw medewerkers op een zeer originele en relaxte manier verrassen, waarmee zij centraal staan en van top tot teen in de watten worden gelegd! Dan is een Beauty Event op locatie voor jouw medewerkers het ultieme geschenk.

  Beautysalon at Events komt met de juiste specialisten op elke gewenste locatie. De sfeer die we op die dag creëren, is ontzettend belangrijk. Daarom is ieder event maatwerk. Een event kan besproken worden voor een dagdeel, een dag of een aantal dagen. Alles is bespreekbaar. Met de opdrachtgever kijken wij naar de wensen en mogelijkheden die bij zijn of haar personeel past. Op deze manier verzorgen wij de juiste persoonlijke aandacht die door onze professionele specialisten worden uitgevoerd. We werken samen met verschillende ZZP’ers, waaronder schoonheidsspecialisten, visagisten, nagelstylisten, stoelmasseurs en kappers.

  Wij ervaren tijdens onze events dat de aandacht voor ieder persoonlijk zorgt voor meer sociale betrokkenheid binnen het bedrijf. Dit bevordert de groepsdynamiek en zorgt voor meer tevredenheid. Het is dus eigenlijk een cadeau voor de medewerkers waar iedereen beter van wordt; ook jouw bedrijf!

  Gun jij jouw personeel dat moment van ontspanning? Neem dan contact op voor meer informatie.

  Mirjam Driesen
  eigenaresse Beautysalon at Events

  Hoe het begon
  Mirjam Driesen van Beautysalon at Events besloot na haar opleiding tot schoonheidsspecialiste, pedicure en visagiste om enige tijd op een cruiseschip in het Caribisch gebied te gaan werken, in één van de luxe salons van het Londense bedrijf Steiner. Na dit bijzondere avontuur heeft zij vervolgens ervaring opgedaan in salons in Haarlem en Amsterdam. In 2006 besloot zij als zelfstandig onderneemster een geheel nieuw concept te lanceren: een mobiele schoonheidssalon. Zij wist inmiddels wat klanten van haar verwachtten en kon dit bieden in hun eigen vertrouwde omgeving. Sinds een aantal jaren richt zij zich voornamelijk op beauty-events voor bedrijven, waar zij tot op heden met veel enthousiasme, samen met haar team, events verzorgt.

  ZZP’ers gezocht
  Beautysalon at Events is op zoek naar enthousiaste ZZP’ers die het leuk lijkt om af en toe mee te gaan naar beauty-events. Je biedt als professional in de beauty- en wellnessbranche je diensten aan op verschillende locaties en zorgt ervoor dat je samen met collega’s de opdrachtgever een geweldige beautydag op locatie bezorgt. Dus ben je schoonheidsspecialiste of heb je één van de andere specialisaties, neem dan contact op. Mail je motivatie en CV naar info@beautysalonatevents.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply