Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Beenmode is sexy!
  Rate this post

  De lente staat voor de deur; tenminste wat ons betreft: ‘ze’ mag beginnen! Een nieuw seizoen vol prachtige snoepjes qua beenmode: sokken & panty’s.

  Pastel- en poederkleuren heersen dit seizoen, met af en toe een heerlijk zoete knalkleur, sierlijke bloemenpatronen, af en toe een dierenprint (zelfs vissenschubben komen voorbij) en echt geknipt kant op de benen.
  En wie zegt dat glitter alleen in december kan? Neenee, ook een ‘touch of glitter’ mag dit seizoen absoluut niet in je garderobe ontbreken & we love it! Vooral in de sokken­collectie zie je deze sparkle terug (zowel voor the ladies als the gentlemen!). Draag de glittersok dit voorjaar in een fijne sneaker of mooie schoen en rol je jeans gerust een stukje hoger om. De sok is namelijk helemaal in en mag ook in het voorjaar absoluut gezien worden.

  ‘Pink panther’, ‘candy’, ‘China blue’, ‘yellow butter’ & ‘champagne’ zijn dé termen die wij terugvinden in onze sokken en panty’s deze lente en uiteraard verwerken qua styling in elke outfit passend bij de dame die we voor ons hebben.

  Ademende panty’s
  En dan nog even over het ‘afstoffen’ van de panty: de panty’s van tegenwoordig, met de merken en de kwaliteit van Inge B, zitten veel lekkerder qua pasvorm dan vroeger, en ademen zelfs door de nieuwste technieken! Dus ook op een zonnig terras met een glaasje rosé kun je gerust een mooie fashion-panty dragen, perfect afgestyled op jouw outfit, zonder dat het zweet je uitbreekt. Ook de ‘zon-op-je-benen-zonder-zon-panty’ wordt aankomend seizoen weer een favoriet!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply