Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Met een beetje hulp weer een mooie huid

  Door de jaren heen kan je huid de nodige ‘schade’ hebben opgelopen: van (acne)littekens, zonschade, rimpels en fijne lijntjes tot pigmentvlekken, striae, cellulite, grove poriën en andere afwijkingen in je huidstructuur. Hier kun je je de rest van je leven aan blijven storen, maar je kunt er ook iets aan laten doen.

  Een goede manier om dergelijke huidaandoeningen effectief aan te pakken is microneedling. Hierbij wordt de lederhuid, de middelste huidlaag, met heel kleine naaldjes licht beschadigd. Dit klinkt enger dan het is, want het laat geen zichtbare gaatjes achter in je opperhuid. Onder de oppervlakte wordt echter wel een proces in gang gezet. ­Door de prikjes worden namelijk de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en de doorbloeding verbeterd. Als gevolg hiervan krijgt je huid niet alleen een betere structuur, maar oogt deze ook gladder en frisser.

  Even geduld
  Na de behandeling zie je nog niet direct resultaat, want je huid heeft even tijd nodig om collageen (een stofje dat de huid verstevigt) en elastine (een stofje dat de huid soepeler maakt) aan te maken.
  Doordat je opperhuid intact wordt gelaten, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een laserbehandeling of een peeling, heb je geen langdurige herstelperiode nodig. Gemiddeld geven vier tot zes behandelingen een optimaal resultaat en mag jouw huid weer gezien worden! De behandeling kan bij alle huidtypes worden toegepast; zelfs bij de dunne, gevoelige en de donkere huid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply