Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dé begeleiding voor jouw hooggevoelige kind
  Rate this post

  Steeds vaker laten kinderen zich zien als ‘nieuwetijdskinderen’. Ze spiegelen hun omgeving door ander gedrag, anders denken en vooral door anders handelen. Ze zijn hooggevoelig en beleven alles heel intens. Dit maakt dat ze erg veel prikkels opnemen. Overprikkeling is dan een onvermijdelijk gevolg en dat uit zich onder andere in boze buien, veel huilen, niet lekker in zijn / haar vel zitten, slecht slapen, faalangst en/of andere angsten, vermoeid zijn, allergieën, buikpijn en hoofdpijn.

  Door te behandelen met Sensi Plus therapie, raakt je kind direct de overprikkeling kwijt en komt het weer in balans. Daarnaast leert je kind hoe het in de toekomst met al die prikkels kan omgaan. Meestal is er na één behandeling al een verandering te zien. De klachten verdwijnen en de rust in het gezin keert terug.
  Sensi Plus therapie is een kortdurende therapie: 2 of 3 behandelingen zijn al voldoende.
  Tevens krijg jij als ouder tips en tools om ervoor te zorgen dat je overprikkeling bij je kind herkent en kunt oplossen. En dat doe je onder andere door naar de omgeving te kijken, maar ook naar het kind zelf.

  Hulp nodig?
  Maak dan een afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply