Rate this post
 • Begeleiding op weg naar jouw topprestatie
  Rate this post

  Op eigen houtje beginnen met trainen is niet altijd verstandig. Vaak ken je je eigen grenzen niet en train je onbewust op een te hoog niveau of tempo. Je loopt dan kans dat je de verkeerde spieren belast of aanspant, of zelfs geblesseerd raakt. Bovendien kan het frustrerend zijn als je inspanningen maar geen vruchten afwerpen, omdat je niet op een optimale manier traint.

  Het is mogelijk om op een laagdrempelige manier te trainen, en tóch topprestaties neer te zetten. Dat kan met fit20, een High Intensity Training (HIT), waarbij je in 20 minuten tijd je spieren intensief traint. Aan de hand van een trainer die precies weet hoe ver jij kan gaan, ben je ervan verzekerd dat je oefeningen op een veilige manier en in het juiste tempo uitvoert.

  Veilig voor iedereen
  Je wordt hierbij begeleid met speciale technologie, die jou helpt om het beste resultaat te krijgen. De trainer bepaalt elke week welke spiergroepen je traint en stelt de apparaten in. Het maakt niet uit of je jong of oud, fit of geblesseerd bent, of te maken hebt met een beperking, overgewicht of lichamelijke klachten. De trainingen worden altijd afgestemd op jouw niveau, wat het geschikt maakt voor iedereen.

  Steuntje in de rug
  Persoonlijke training kan een vangnet zijn wanneer je zelfdiscipline even tekortschiet. De trainer staat altijd voor je klaar om je te motiveren op lastige momenten. Daardoor houd je het trainen makkelijker vol en blijf je gefocust op je doelen. Je kunt gericht werken aan het verbeteren van je sportprestaties en algehele conditie. Het gewenste resultaat komt zo eindelijk binnen handbereik.

  Gratis ervaren
  Ben jij nog niet overtuigd van het fit20-concept? Vraag dan een gratis kennismaking aan. De kans is groot dat jij daarna nooit meer iets anders wilt!

  Voordelen fit20
  – Altijd persoonlijke begeleiding
  – Complete gezondheidstraining in 20 minuten per week
  – Geen gedoe: omkleden en douchen niet nodig

  Over fit20 Eindhoven
  De studio’s van fit20 in Eindhoven worden geleid door Emiel en Laura Bechtold. ‘We willen onze klanten met de fit20-methode op een goede en verantwoorde manier triggeren om steeds nét iets verder te gaan dan ze zelf denken te kunnen’, vertelt Emiel. ‘En dat willen we doen voor een breed publiek, dus ook voor mensen die weinig met sporten hebben. Mensen die het concept niet kennen, denken nogal eens: ‘Fit worden in 20 minuten: dat kan toch niet werken? En je hoeft je niet eens om te kleden?’ Tegen hen zouden we willen zeggen: ‘Kom het eens ervaren!’ Na afloop zijn ze dan meestal verbaasd dat het inderdaad anders kan!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply