Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Begeleiding bij een unieke ervaring

  De zwangerschap is een periode waarin er allerlei veranderingen plaatsvinden in je lichaam. De verloskundige helpt je om deze periode zo goed mogelijk door te komen. Maar de verloskundige doet méér!

  Verloskundig Centrum Zutphen is er om aanstaande ouders te ondersteunen bij het bijzondere proces van zwangerschap, geboorte en ouders worden. Samen met jullie kijken we naar mogelijkheden en wensen om deze voorbereiding op de komst van een kind een goede en unieke ervaring te laten zijn, en daarbij hebben we respect voor ieders eigenheid.
  Wij vinden dat het krijgen van een kind een heel natuurlijke en gezonde gebeurtenis is in een mensenleven.

  Gezonde moeder, gezond kind
  Je kunt bij ons terecht voor informatie over zwanger worden en hoe je zo gezond mogelijk aan een zwangerschap kunt beginnen. Daarmee vergroot je de kans dat je een gezonde moeder wordt van een gezond kind. De staat van je eicellen wordt bijvoorbeeld beïnvloed door datgene wat je eet en je levensstijl. Soms kun je door simpele aanpassingen de vruchtbaarheid beïnvloeden, en wij kunnen daar adviezen in geven.

  Zelf bepalen
  Het voordeel van een wat grotere praktijk is dat we bij gelijktijdige bevallingen, vakantie, ziekte of scholing zelf kunnen zorgen voor hulp en vervanging. Je kunt zelf bepalen hoeveel verloskundigen jij wilt zien in je zwangerschap en wie. In ons centrum hebben we eigen echoscopisten, een versiekundige en een lactatiekundige.

  Vijf dagen per week hebben we spreekuur in ons eigen centrum in Zutphen, en één middag per week houden we spreekuur in Eerbeek. Ook hebben wij geregeld avondspreekuren. Elke maand kun je een informatieavond over de bevalling bijwonen, die wordt verzorgd door een van onze verloskundigen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply