Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Begeleiding voor beelddenkers
  Rate this post

  Veel beelddenkers passen zich onbewust aan aan hun veel taligere omgeving. Daarmee gaan ze voorbij aan hun eigen unieke talenten. Sterker nog: ze herkennen vaak hun eigen talenten niet. Ze hebben er in een talige omgeving immers eerder last dan profijt van.

  Het nadeel van aangeleerde vaardigheden is echter dat ze heel vermoeiend zijn. Je doet iets wat niet echt bij je past, dus blijft het inspanning kosten. En hoe meer je hierin volhardt, des te vermoeider je wordt. Terwijl er één ding zeker is: je gaat nooit even goed scoren als iemand die hiervoor een natuurlijk talent bezit. Het gevolg: cijfers blijven achter, je wordt niet begrepen op school en raakt teleurgesteld in jezelf. Faalangst ligt op de loer.
  Bij Open Your Eyes leer je je eigen natuurlijke talenten ontdekken. Je leert hoe je kunt leren op een manier die wel bij je past en recht doet aan jouw talenten. Met de ervaring en expertise van Thirza en de ondersteuning van de ‘Leren Leren’-methode ga je aan de gang om te ontdekken wat voor jou werkt en hoe jij het beste kunt leren. Je leert al je zintuigen te gebruiken en letterlijk je ogen weer te openen.
  Mocht je twijfelen of je een beelddenker bent: ook voor een individueel onderwijskundig beelddenkonderzoek kun je bij Open Your Eyes terecht.

  Open Your Eyes is een begeleidingspraktijk gericht op beelddenkers; met name beelddenkers die vast (dreigen te) lopen in het onderwijs. Bij Open Your Eyes leren ze de brug te slaan tussen hun eigen denkwereld en die van de school.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply