Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Begeleiding voor jouw kind
  4/4 - (1 stemmen)

  Bendes vriendjes en iedere dag met plezier naar school: dat wil elke ouder wel voor zijn kind. De realiteit is vaak anders. Vriendjes maken, erbij horen, omgaan met pestgedrag, voor jezelf opkomen en trots zijn op jezelf zijn allemaal situaties waar kinderen mee te maken krijgen. Soms gaat het mis. Kinderen voelen zich niet veilig, zijn vaak verdrietig, angstig, eenzaam of boos, hebben weinig vriendjes, geen zelfvertrouwen of denken niet positief over zichzelf.

  Op zo’n moment biedt Tableau uitkomst. Tableau is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en hun ouders. Bij Tableau kun je terecht voor vaktherapie drama, coaching en Kanjertraining (Deventer, Apeldoorn, Zwolle). Kanjertraining is een zeer succesvolle training voor kinderen die sociaal onhandig zijn en/of niet lekker in hun vel zitten. Kinderen die ­bijvoorbeeld te verlegen zijn, agressief zijn, overal een grapje van maken, verdrietig zijn, gepest worden, anderen pesten, weinig zelfvertrouwen hebben, of weinig vriendjes en vriendinnetjes hebben.
  De Kanjertraining heeft als doel dat kinderen ervaren, dat het goed is, dat ze er zijn. Dat er mensen zijn die van ze houden, maar dat niet iedereen hen aardig vindt en dat dat zo hoort. Zelf verantwoordelijk zijn, meer ­zelfvertrouwen, beter grip hebben op sociale situaties en ­gevoelens beter kunnen uiten.
  Met elkaar; ja, ook de ouders! Aan de slag. Doen en ervaren. Kunnen wij jou of je kind misschien verder helpen? Neem dan contact op met Praktijk Tableau. Tijdens een intakegesprek maken we kennis met elkaar en kijken we naar de mogelijkheden die er zijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply