Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Begeleiding voor meer energie
  Rate this post

  We krijgen tegenwoordig veel verleidingen aangeboden op het gebied van genot en gemak. Er wordt vaak een grote inzet van ons verwacht op het gebied van werk / carrière. Daarnaast wil je ook nog graag een goede werknemer/ -gever, collega, ouder, vriend / vriendin en partner zijn.

  Verleidingen en een gebrek aan tijd hebben vaak slechte eetpatronen en een tekort aan beweging tot gevolg, en de veelal hoge werkdruk kan tot overbelasting (stress) leiden. Je raakt jezelf kwijt, vervalt in gehaaste, ongezonde leefpatronen en verlangt naar geluk, rust en meer energie.
  Heb je weinig energie? Te weinig tijd voor jezelf? Heb je last van rug-, knie-, nek- of andere lichamelijke klachten door overbelasting? Daar kan vitaliteitscoach Majella je uitstekend bij helpen! Zij begeleidt je niet alleen met bewegen (anders dan sporten!), maar kijkt naar de mens als één geheel: body, mind & soul.
  – Body. Met behulp van een beweegscan en eventuele aanpassingen aan je lichaamshouding worden fysieke klachten verholpen of voorkomen. Dit vormt de basis voor de beweegvorm: goed en functioneel bewegen.
  – Mind. Ervoor zorgen dat je lekkerder in je vel komt te zitten aan de hand van een vitaliteitstest en door coaching op het gebied van werk(druk), privé en algemeen geluksgevoel.
  – Soul. Door bewustwording van je eetgewoontes wordt jouw ‘eetgedrag’ langzaam aangepast. Doordat er kleine en voor jou haalbare stappen gemaakt worden, zorgt Majella voor een blijvend resultaat.
  Als jij de uitdaging aan durft te gaan om jouw leefstijl te veranderen, ga je samen aan de slag om jouw balans weer (terug) te vinden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply