Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Begeleiding voor meer plezier
  Rate this post

  Ben je op zoek naar meer energie, balans, rust, plezier en het lef om eigen keuzes te maken? Dan ben je bij Natuurgeneeskunde Plus aan het juiste adres.

  Met verschillende methodieken bekijken we of er een verstoring is. Dit kan op fysiek, emotioneel en/of mentaal niveau. Alle lagen worden meegenomen, zodat we zien waardoor de energie verstoord is geraakt, wat vermoeidheid veroorzaakt. Samen bekijken we welke methodieken het beste bij je aansluiten om oude klachten op te ruimen en de energie te herstellen.

  Energie
  Het voelt zowel lichamelijk als emotioneel geweldig als de rust in het lichaam terugkeert. Door inzicht te krijgen in jezelf, creëer je meer rust in je hoofd, lijf en leven. Hierdoor komt de energie weer als vanouds terug en geniet je weer positief, bewust en vol energie van het leven. En wist je dat de behandelingen deels of geheel vergoed worden als je aanvullend bent verzekerd? Zelfs jouw eigen bijdrage wordt niet aangesproken. Bekijk op www.batc.nl of jouw verzekeraar het vergoed. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je aan het eind van het jaar ervoor kiezen om over te stappen.

  Een nieuw begin
  Kies voor jezelf en zet de eerste stap. Zie de toekomst weer zonnig tegemoet met de juiste inzichten en nieuwe energie. Wees trots op jezelf en maak vol zelfvertrouwen een nieuw begin. Je zult merken dat lekker in je vel zitten écht het verschil maakt.

  Benieuwd wat Natuurgeneeskunde Plus voor jou kan ­betekenen? Kijk op de website of neem contact op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply