Rate this post
 • Begin dit jaar goed
  Rate this post

  Wilt u een stralend, vitaal, gezond en zichtbaar jonger uiterlijk? Na het lezen van dit artikel zal blijken dat het ook voor u bereikbaar is.

  Als u in de spiegel kijkt, wordt u dan ­geconfronteerd met een vermoeid uitziende blik en een vale teint? Wacht dan niet langer! Maak vandaag nog een afspraak voor een ­gezichtsbehandeling bij ons in de salon.

  Hoe gaan we te werk? Na een gratis intake­gesprek en huidanalyse gaan we samen met u bekijken welke behandeling het beste bij u past. Wij luisteren naar uw problemen en wensen en informeren u uitgebreid, zodat er ook daadwerkelijk gebeurt wat u van de behandeling verwacht. Of u nu voor de ontspanning komt of voor huidverbetering / anti-aging: bij ons bent u in goede handen.

  Wat kunnen we u bieden? We gebruiken de beste apparatuur, onder andere microdermabrasie, zuurstoftherapie, microstroom en IPL en nog meer. Hierbij gebruiken we producten die hooggeconcentreerde werkstoffen bevatten. Daardoor komt uw huid snel in een betere conditie en kunt u die ook vasthouden. Door de apparaten naast elkaar in te zetten, kunnen we u een nog betere behandeling aanbieden en het maximale resultaat bereiken.

  Kijk daarom maar eens bij ons op de website. Daar staan alle behandelingen uitgebreid beschreven. U kunt bij de salon gratis voor de deur parkeren. In termijnen betalen is bij ons ook mogelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply