Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Begin het nieuwe jaar ontspannen
  Rate this post

  Druk, druk, druk. In deze tijd rennen we maar door. En als we een keer niet rennen, dan doen onze gedachten dat wel. De druk van de maatschappij levert vaak onbewust ook spanning op in lichaam en geest. Dat geeft klachten, zoals pijnlijke en gespannen spieren, ­onrustig of slecht slapen en irritatie. Ook jij wilt het nieuwe jaar vast en zeker ontspannen beginnen.

  Bij Helperhart Trainingen geven wij iedereen mee dat het heel herstellend werkt om elkaar te masseren en aan te raken, vóór ontspanning en tegen pijnlijke spieren en gewrichten.
  Massage is zo oud als de mensheid zelf. Bedenk maar eens: je wrijft vaak intuïtief over een pijnlijke plek of een gespannen lichaamsdeel. In veel culturen is elkaar masseren heel gewoon. Van kinds af aan wordt je geleerd om elkaar een massage te geven. Een goed uitgevoerde massage is een weldaad voor lichaam en geest. Je ontspant, of wordt juist vitaal. Je voelt je lekker in je vel.
  Bij ons kun je cursussen en workshops volgen die bijdragen aan een goede balans, ontspanning en persoonlijke groei. Hierbij kun je denken aan het leren van ontspanningsmassage, voetreflex, hotstone-massage, kindermassage en nog veel meer. De activiteiten worden gegeven vanuit de visie van de natuurgeneeskunde. De natuurgeneeskunde gaat uit van het stimuleren van het zelfherstellend vermogen, waarbij het doel is om meer balans te vinden tussen hoofd, lijf en emoties.

  Je bent van harte welkom! Op vertoon van dit magazine ontvang je € 20,- korting op een dagworkshop of cursus naar keuze.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply