Rate this post
 • Behaal je doelen
  Rate this post

  Ik ben Beata de Leeuw-Wysocka, docente, coach en eigenaar van BeYogafull, een praktijk voor yoga, massages en coaching in Maarssenbroek. Met mijn passie voor yoga, massages en de ander te willen ondersteunen in haar / zijn processen, heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van zwangeren en hun partners, mama’s en baby’s. Denk hierbij aan zwangerschapsyoga, massages, CarrYoga, Mama Yoga, Dunstan Babytaal en Shantala Babymassages.

  Om de cliënt in zijn kracht te zetten, het potentieel en het vertrouwen in eigen lichaam te vergroten, werk ik sinds twee jaar ook als Human Givens Coach. Human Givens therapie biedt snelle, oplossingsgerichte en praktische hulp bij mentale en emotionele problemen, zoals stress, angststoornissen, trauma, depressie, verslaving en examenvrees. De genoemde klachten ontstaan vaak doordat op de een of andere manier onze fysieke of emotionele behoeften niet vervuld zijn. Dit vormt de kern van de Human Givens-benadering. In HG-coachingstrajecten worden positieve patronen verdiept, wat het langdurige ‘praat-therapie’ overbodig maakt, en zo kan er op deze manier snel en diep gewerkt worden om gewenste doelen te behalen en successen te realiseren (4 tot 6 sessies). Graag tot ziens in mijn praktijk!

  Voeding&Vitaliteit Leidsche Rijn
  Ik ben Joyce Janssens, voedingscoach en eigenaar van de praktijk Voeding&Vitaliteit Leidsche Rijn.
  Gezonde voeding is, samen met voldoende beweging, de basis om je lichaam fit te houden. Daarnaast is het belangrijk dat je in balans bent en dat persoonlijke problemen je niet in de weg staan om gezond te leven. Daarom heb ik ervoor gekozen om de combinatie voeding en vitaliteit samen te voegen in mijn werkzaamheden als voedingscoach. Bewust eten en een tevreden gevoel over je nieuwe eetpatroon en beweging die bij je past om je krachtiger en vitaler te voelen: dat is een van de pijlers in mijn praktijk.
  Natuurlijk kun je in mijn praktijk terecht voor veelzijdige advisering en coaching rondom voeding en vitaliteit. Genoeg beweging is een must voor een gezond lichaam, en daarom geef ik naast een voedingsadvies ook een passend bewegingsadvies. Ik vind het erg leuk wanneer een cliënt enthousiast wordt door een vitaler gevoel en gemotiveerd raakt om bijvoorbeeld meer te gaan sporten om het persoonlijke doel te behalen. Samen verder kijken om dan nog een stap te zetten om het persoonlijke doel te behalen: dat geeft de positieve drive om door te gaan en een blijvend resultaat te krijgen. Dat persoonlijk doel kan alles zijn wat jou een positief gevoel geeft.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply