Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Behandel je haar van binnenuit met Hairlust
  Rate this post

  Wie wil er nu niet mooi gezond haar. Jij toch ook? We weten allemaal hoe je je haar van buitenaf moet verzorgen. Maar hoe behandel je je haar van binnenuit? Hairlust is een haarverzorgingsmerk verrijkt met biologische ingrediënten voor wie zijn haar wil beschermen tegen beschadigingen van binnen of buitenaf.

  De ingrediëntenlijst van Hairlust is schoon en duurzaam. Deze ingrediënten zijn zo samengesteld dat ze samenwerken met het natuurlijke vermogen van het lichaam om de juiste voedingsstoffen zo efficiënt mogelijk op te nemen.

  Haar producten Hairlust
  Tegenwoordig is Hairlust meer dan alleen een haarverzorgingsmerk. Het assortiment van Hairlust is op grote schaal uitgebreid en er zijn vele nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Denk aan producten als haarbanden, kussenslopen, wenkbrauw- en wimper serums. Het doel van Hairlust: het haar van binnenuit geven wat het nodig heeft.

  Hoofdhuid scrub
  Een van de Hairlust producten die gezond haar bevorderen is het gebruik van de Hairlust hoofdhuid scrub. Hiermee reinig en kalmeer je de hoofdhuid en herstel je de vochtbalans van de huid. Het doet wonderen voor je haar. Gewoon wassen met shampoo verwijdert geen vuil van de hoofdhuid. Het kan vuil worden door vette vingers of vuil van buitenaf. Dat kun je alleen verwijderen met een goede scrub.

  Futloos haar krijgt dus zijn volume terug door je hoofdhuid te scrubben. Daarmee wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Hierdoor worden je haarzakjes gezonder. Het resultaat is dat je haar dan ook gezonder wordt! Het is eigenlijk zo simpel. En Hairlust heeft dit voor je. Gebruik dus Hairlust hoofdhuid scrub voor gezonder, langer en mooier haar!

  Wimper serum
  Zoals eerder vermeld heeft Hairlust een breed assortiment. Nu is er ook Hairlust wimper serum voor vrouwen die mooiere wimpers willen. We vroegen ons af: hoe werkt dit precies? Het serum is ontworpen om je wimpers sterker te maken. Het bevat verzorgende ingrediënten die de wimper cyclus verlengen, waardoor wimper uitval wordt verminderd.

  Een wimper cyclus duurt ongeveer een jaar. In de laatste fase vallen de wimpers uit. Natuurlijk zijn niet alle wimpers in hetzelfde stadium, stel je je verbazing voor als je ‘s ochtends wakker wordt en je gezicht in de spiegel ziet zonder wimpers. Nee, dat is gelukkig niet het geval. We hebben ongeveer 90 tot 160 wimpers, waarvan maar 50% tegelijkertijd in de eindfase zitten. Hairlust wimper serum zorgt ervoor dat je wimpers voller en langer worden door o.a. deze cyclus te verlengen.

  Lust voor het haar
  Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar elk Hairlust product en, zoals eerder vermeld, worden deze producten zo samengesteld dat zij samenwerken met het natuurlijke vermogen van het lichaam om de juiste voedingsstoffen zo goed mogelijk op te nemen. Gebruik het in je voordeel!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply